آموزش نخودک

نخودک یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌توانید به عنوان میان وعده بخورید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نخودک، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نخود ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
زیره سبز نوک قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی

آموزش نخودک

مرحله اول

برای درست کردن نخودک خوشمزه، اول نخودها را خوب بشویید و در یک کاسه آب بگذارید. سپس بگذارید نخودها به مدت ۲۴ ساعت در آب بمانند تا نرم شوند و نفخ آن‌ها کمتر شود.

مرحله دوم

در طول این ۲۴ ساعت، چند بار آب کاسه را عوض کنید تا نفخ نخود بیشتر کاهش یابد و نخودها خوب آبدار شوند. بعد از این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله سوم

حالا نخودها را آبکشی کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. سپس روغن زیتون، پاپریکا، پودر سیر، ادویه کاری، آب لیموی تازه، زیره سبز و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط کنید تا نخودها طعم‌دار شوند. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط نخود را در آن بریزید و خوب پخش کنید.

مرحله پنجم

اجازه دهید نخودک به مدت ۴۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود. بعد از این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و نخودک را در ظرف سرو بریزید، سپس آن را تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!