آموزش نودل با میگو
نودل با میگو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نودل با میگو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۱۲ عدد |
نودل | ۱ بسته |
کدو سبز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق چایخوری |
کنجد سفید | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس |
|
سویا سس | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۲ قاشق چایخوری |
سرکه سیب | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه نیم کوب | به مقدار کافی |
آموزش نودل با میگو
مرحله اول
برای تهیه نودل با میگو خوشمزه، اولین کار ما این است که پوست میگوها را جدا کنیم و یک برش نازک در پشت کمر آنها ایجاد کنیم. سپس رگ سیاه رنگ را خارج میکنیم تا بعد از پختن، میگو بوی نامطبوعی نداشته باشد.
مرحله دوم
حالا میگوها را شسته و در یک آبکش میریزیم تا آب اضافی آنها بیرون برود. سپس یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید و بعد نودل را به همراه ادویه آن به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم نودل در آب جوش بماند تا خوب پخته و نرم شود. در این فاصله، سیر و زنجبیل تازه را با رنده ریز رنده میکنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از کمی تفت دادن، کدو را که قبلاً شستهایم، به شکل نازک برش میزنیم و به تابه اضافه میکنیم. ادامه مراحل را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد…
“`html
ابتدا خردل را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم، سپس به مدت ۲ دقیقه آن را تفت میدهیم. حال به سراغ تهیه سس نودل میرویم؛ بنابراین سس سویا را به تابه میزنیم.
مرحله پنجم
حالا عسل را با سرکه سیب و فلفل سیاه نیمکوب شده به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا مواد کاملاً مخلوط شوند. در مرحله بعد، میگوها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خوب تفت میدهیم.
مرحله ششم
پس از سپری شدن این زمان، نودل را بدون اینکه آبکشی کنیم در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیاش خارج شود. سپس آن را به تابه اضافه میکنیم و مجدداً به مدت ۲ دقیقه خوب تفت میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم
پس از این مدت، تابه را از روی حرارت برداشته و نودل را در ظرف مورد نظر خود میریزیم. در پایان، مقداری کنجد سفید به عنوان تزیین بر روی نودل میپاشیم و آن را سرو میکنیم. نوش جان!