آموزش همبرگر با بوقلمون

همبرگر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ای است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولاً همبرگرها با گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند درست می‌شوند که به آن ادویه و مواد مختلف اضافه می‌کنند و سپس در تابه گریل با مقدار کمی روغن سرخ می‌شود. همبرگرها داخل نان همبرگر سرو می‌شوند و معمولاً با کاهو، گوجه و سس خورده می‌شوند. در اینجا، ما طرز تهیه همبرگر با گوشت بوقلمون را معرفی می‌کنیم. گوشت بوقلمون خواص مفید بیشتری دارد و از این رو نسبت به مرغ و گوشت قرمز محبوب‌تر است. همبرگر بوقلمون خوشمزه است و می‌توان آن را در اندازه‌های کوچک‌تر تهیه کرد، که این نوع بسیار مناسب برای سرو در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه همبرگر بوقلمون، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون چرخ شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر رنده شده ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری یک چهارم پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به مقدار لازم
قارچ ساطوری شده ۵۰ گرم
سس ورچستر ۱ قاشق غذا خوری
خامه و سس خردل و مایونز و کچاپ از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری

آموزش همبرگر با بوقلمون

مرحله اول

برای درست کردن همبرگر خوشمزه با گوشت بوقلمون، ابتدا سینه بوقلمون را در دستگاه چرخ گوشت قرار داده و چرخ می‌کنیم. سپس آن را کنار می‌گذاریم. بعد پیاز را ریز خرد کرده و در ظرفی بزرگ سینه بوقلمون چرخ کرده و پیاز خرد شده را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا سیر رنده شده، زنجبیل و جعفری یا گشنیز را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد پودر سوخاری، فلفل سبز خرد شده، نمک و ادویه‌ها را به آن می‌افزاییم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

“““html

با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شود. سپس قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تابه گریل را آماده می‌کنیم و با مقداری روغن روی حرارت می‌گذاریم تا روغن گرم شود. بعد از آن، مواد را به اندازه دلخواه برای همبرگرها به ۴ یا ۵ قسمت تقسیم کرده و آنها را به صورت همبرگر شکل می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس به آرامی همبرگرها را داخل تابه می‌گذاریم تا یک سمت آن پخته و برشته شود. وقتی یک سمت به خوبی سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم بپزد. در این مرحله یک برش پنیر هم روی هر همبرگر قرار می‌دهیم. در ادامه، یک کاسه مناسب برمی‌داریم.

مرحله پنجم

در اینجا، سس ورچستر، خامه، سس خردل و سس مایونز را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس این سس را روی نان همبرگر می‌مالیم. کاهو و برش‌های گوجه‌فرنگی را روی نان می‌گذاریم. همبرگر آماده را روی سبزیجات می‌گذاریم و در نهایت چند برش ژامبون روی آن قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.