“`html
آموزش همبرگر گیاهی
همبرگر گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که میتوان با دستورها و مواد مختلف آن را درست کرد. این غذا را میتوانیم با توجه به سلیقه و ذائقه خود از مواد گوناگونی مانند حبوبات، غلات و غیره تهیه کنیم. همبرگر گیاهی برای کسانی که به رژیم غذایی خاصی پایبندند یا کسانی که عاشق همبرگر هستند ولی نمیتوانند از گوشت قرمز استفاده کنند، مناسب است. این همبرگر طعم بسیار خوشمزهای دارد و میتوانیم به دلخواه خود ادویههای مختلفی به آن اضافه کنیم. به عنوان مثال، اگر به طعمهای تند علاقهمندیم، میتوانیم کمی پودر زنجبیل، سیر و فلفل قرمز هم به مایه همبرگر بیفزاییم. برای یادگیری این دستور پخت هیجانانگیز، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 3 نفر | |
لوبیا چیتی یا قرمز | 300 گرم |
برنج کته شده | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
کنسرو ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
پاپریکا و زیره | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت همبرگر گیاهی
مرحله اول
برای درست کردن همبرگر گیاهی خوشمزه، ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل در یک ظرف آب بخیسانید تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود. در صورت امکان، آب ظرف را دو تا سه بار عوض کنید.
مرحله دوم
حالا لوبیا چیتی را آب کشیده و به همراه 2 پیمانه آب در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را بر روی حرارت بالا بگذارید تا آب زودتر به جوش بیآید و بعد حرارت را ملایم کنید.
مرحله سوم
حدود 1.5 تا 2 ساعت زمان برای پخت لوبیا چیتی کافی است. وقتی که لوبیا پخته شد، آن را آبکشی کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با استفاده از یک گوشتکوب آن را خوب بکوبید.
مرحله چهارم
برای اینکه لوبیا کاملاً نرم شود، میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید یا با گوشتکوب برقی آن را له کنید. بعد برنج کته شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ و کنسرو ذرت را به کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا پاپریکا، زیره و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. سپس دوباره همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. برای چند دقیقه با دست مواد را ورز دهید تا مخلوط منسجمی بدست آید.
مرحله ششم
بعد از اینکه مایه همبرگر آماده شد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید تا بماند و سپس میتوانید آن را به شکل دلخواه پخت کنید.
“““html
میپوشانیم و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از اینکه این زمان گذشت، کاسه حاوی مایه همبرگر را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم. بعد از اینکه روغن گرم شد، برگرها را دست یا با قالب میسازیم و به آرامی در روغن قرار میدهیم تا سرخ شوند.
مرحله هشتم
وقتی یک طرف برگرها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در نهایت، برگرها را داخل نان باگت قرار میدهیم و هر نوع مخلفاتی که دوست داریم به نان اضافه میکنیم و همراه با سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت برگر گیاهی
نان همبرگر
نان همبرگر را میتوانیم به راحتی از فروشگاهها تهیه کنیم، اما اگر میخواهید برگر خوشمزهتری داشته باشید، حتماً نان همبرگر را در خانه درست کنید. برای یادگیری طرز تهیه نان همبرگر خانگی میتوانید به مطلب زیر مراجعه کنید.
سس مناسب
در کنار این برگر خوشمزه، میتوانیم به سلیقه خود از انواع سسهای مایونز، کچاپ و… استفاده کنیم. ولی به شما توصیه میکنیم از سس دستساز استفاده کنید تا لذت خوردن برگر گیاهی بیشتر شود. برای تهیه این سس میتوانید به مطلب زیر مراجعه کنید.