آموزش همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که می‌توان با دستورها و مواد مختلف آن را درست کرد. این غذا را می‌توانیم با توجه به سلیقه و ذائقه خود از مواد گوناگونی مانند حبوبات، غلات و غیره تهیه کنیم. همبرگر گیاهی برای کسانی که به رژیم غذایی خاصی پایبندند یا کسانی که عاشق همبرگر هستند ولی نمی‌توانند از گوشت قرمز استفاده کنند، مناسب است. این همبرگر طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و می‌توانیم به دلخواه خود ادویه‌های مختلفی به آن اضافه کنیم. به عنوان مثال، اگر به طعم‌های تند علاقه‌مندیم، می‌توانیم کمی پودر زنجبیل، سیر و فلفل قرمز هم به مایه همبرگر بیفزاییم. برای یادگیری این دستور پخت هیجان‌انگیز، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 3 نفر
لوبیا چیتی یا قرمز 300 گرم
برنج کته شده 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا و زیره به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت همبرگر گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن همبرگر گیاهی خوشمزه، ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل در یک ظرف آب بخیسانید تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود. در صورت امکان، آب ظرف را دو تا سه بار عوض کنید.

مرحله دوم

حالا لوبیا چیتی را آب کشیده و به همراه 2 پیمانه آب در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را بر روی حرارت بالا بگذارید تا آب زودتر به جوش بیآید و بعد حرارت را ملایم کنید.

مرحله سوم

حدود 1.5 تا 2 ساعت زمان برای پخت لوبیا چیتی کافی است. وقتی که لوبیا پخته شد، آن را آبکشی کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با استفاده از یک گوشتکوب آن را خوب بکوبید.

مرحله چهارم

برای اینکه لوبیا کاملاً نرم شود، می‌توانید از مخلوط کن استفاده کنید یا با گوشتکوب برقی آن را له کنید. بعد برنج کته شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ و کنسرو ذرت را به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا پاپریکا، زیره و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. سپس دوباره همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. برای چند دقیقه با دست مواد را ورز دهید تا مخلوط منسجمی بدست آید.

مرحله ششم

بعد از اینکه مایه همبرگر آماده شد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید تا بماند و سپس می‌توانید آن را به شکل دلخواه پخت کنید.