“`html
آموزش پارمیجانا دی ملانزانه
این غذا یک خوراک تابستانی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان و پنیر پارمزان درست میشود. این غذا به صورت لایهای آماده میشود و کاملاً گیاهی است، بنابراین میتوان آن را برای گیاهخواران پیشنهاد داد. برای تهیه این غذا از فر استفاده میشود و طعم بسیار خوبی دارد. شما میتوانید از این غذا به عنوان پیش غذای مهمانیها استفاده کنید. برای یادگیری روش تهیه کامل پارمیجانا دی ملانزانه، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد |
پنیر موتزارلا | ۲۵۰ گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری |
ریحان سبز تازه و خرد شده | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی | |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی تازه پوره شده یا پوره آماده | به مقدار لازم |
سیر له شده | ۱ تا ۲ حبه |
ریحان سبز تازه | مقداری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
آموزش پارمیجانا دی ملانزانه
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه، ابتدا باید سس آن را تهیه کنیم. برای این کار، پیازها را تمیز کرده و به صورت ریز خرد میکنیم. بعد یک تابه برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله دوم
حالا پیاز را به روغن داغ اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی و نرم شود. سپس سیر له شده را هم اضافه میکنیم و بعد گوجه فرنگیها را پوره میکنیم یا میتوانیم از پوره آماده استفاده کنیم. ریحان تازه را هم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
آموزش پارمیجانا دی ملانزانه
در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و درب ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم خوب بپزد و رنگ بگیرد. در ادامه بادمجانها را تمیز کرده و با پوست به صورت حلقه حلقه برش میزنیم و سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب و نمک میگذاریم.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه، بادمجانها را…
“““html
ما ابتدا بادمجانها را روی یک حوله آشپزخانه میگذاریم تا کمی خشک شوند. سپس آنها را در مقداری روغن سرخ میکنیم و هر دو طرف را سرخ میکنیم. بعد از سرخ کردن میتوانیم بادمجانها را روی یک حوله کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله پنجم
سپس بادمجانها را در یک ظرف شیشهای (پیرکس) قرار میدهیم. بعد روی بادمجانها یک لایه پنیر پارمزان رنده شده و پنیر پیتزا موتزارلا رنده شده میپاشیم. همچنین مقداری ریحان خرد شده میریزیم و در پایان، روی آن سس میریزیم.
آموزش پارمیجانا دی ملانزانه
این کار را ادامه میدهیم تا تمام مواد تمام شوند. سپس ظرف را در فر که قبلاً در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت حداقل ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. میتوان این غذا را با نان چیاباتا یا هر نان دیگری که دوست دارید، به صورت گرم یا سرد سرو کنید.