آموزش پاستا آلفردو

پاستا آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب جهانی است که در کشورهای مختلف به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا اصلیت ایتالیایی دارد و به نام سس آلفردو معروف است. سس آلفردو یکی از سس‌های معروف ایتالیا است که برای اولین بار توسط آلفردو دی للیلو در سال 1914 ساخته شد. در گذشته، برای درست کردن این سس از تخم‌مرغ استفاده می‌کردند، اما امروزه سس آلفردو را با خامه و شیر درست می‌کنند که طعمی بسیار غنی و خوشمزه دارد. برای یادگیری این دستور پخت با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پاستا پنه یا فتوچینی 500 گرم
خامه 1 بسته 200 گرم
شیر 1.5 لیوان + 3 قاشق غذاخوری
سیر 6 حبه
روغن زیتون به مقدار کافی
سینه مرغ 1 عدد کامل
قارچ 400 گرم
جعفری 1 دسته
سرکه 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن به مقدار کافی

دستور پخت پاستا آلفردو

مرحله اول

برای درست کردن پاستا آلفردو، اول قارچ‌ها را با دستمال پاک می‌کنیم و سریعاً آبکش می‌کنیم. سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌ایی خرد کرده و در یک بشقاب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

شما می‌توانید پوست قارچ‌ها را قبل از خرد کردن بردارید که این بستگی به سلیقه شما دارد. سپس سیرها را پوست کنده، شسته و ریز خرد می‌کنیم و آن‌ها را در کنار قارچ‌ها در بشقاب می‌گذاریم.

مرحله سوم

سپس سینه مرغ را می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم. استخوان‌های آن را به خوبی خارج کرده و از دو طرف برش می‌زنیم. کمی سرکه روی هر دو طرف مرغ می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا روغن زیتون را در یک ماهی‌تابه گرم کرده و سیرهای خرد شده را در آن تفت می‌دهیم تا عطر آن خوب بلند شود. سپس مرغ را اضافه کرده و آن را سرخ می‌کنیم تا پخته شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه مرغ پخته شد، قارچ‌ها را هم اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس خامه، شیر و ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل و آویشن را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند و سس غلیظی به دست آید.

مرحله ششم

در نهایت، پاستای پخته شده را به سس اضافه می‌کنیم و همه چیز را به آرامی هم می‌زنیم تا پاستا با سس کاملاً پوشیده شود. می‌توانید در آخر با جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.