آموزش پامادور قاتق
پامادور قاتق یکی از غذاهای خوشمزه و ساده از شمال ایران است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
سیر | ۵ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پامادور قاتق
مرحله اول
برای درست کردن پامادور قاتق خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه میریزیم. سپس چند دقیقه تفت میزنیم تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله دوم
حالا سیر را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم. کمی تفت میزنیم تا عطر سیر بیرون بیاید. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا ادویهها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله سوم
اگر تمایل دارید، میتوانید فقط از سیر یا پیاز برای تهیه این غذا استفاده کنید. سپس گوجهفرنگیها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش میگذاریم تا پوست آنها راحتتر جدا شود.
مرحله چهارم
گوجهها را از آب جوش بیرون آورده و با آب سرد شستشو میدهیم. سپس پوست و قسمت سبز بالای گوجهها را جدا کرده و گوشت آنها را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله پنجم
حالا گوجه خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و به آرامی تفت میدهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود و به روغن بیفتد. بعد تخممرغها را در یک کاسه شکسته و با کمی ادویه ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله تخممرغها را با کمی نمک به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را مخلوط میکنیم تا تخممرغها خوب بپزند. در انتها پامادور قاتق را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج سرو میکنیم.