“`html
آموزش پلوی بحرینی
امروز میخواهیم غذایی بسیار خوشمزه از یک کشور عربی در خلیج فارس را معرفی کنیم. پلوی بحرینی یک خوراک خاص و متفاوت است که برای دورهمیهای خانوادگی و دوستانه مناسب است. این پلو با ترکیبات خوشمزهاش مثل خلالهای گردو و بادام و کشمش، به همراه مرغ و گوشت لذیذ روی آن، واقعا وسوسهانگیز است. پیشنهاد میکنیم که هر از گاهی طعمهای جدید و متفاوت را امتحان کنید و مطمئن باشید پلوی بحرینی به خاطر ظاهر زیبا و طعم خوشش، از آن غذاهایی است که بیش از یک بار آن را برای خود و عزیزانتان میپزید. پس وقت را از دست ندهید و با ما همراه شوید تا این پلوی بحرینی خوشمزه و خاص را آماده کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
ران مرغ یا ماهیچه گوسفندی | ۴ عدد |
پیاز | ۴ عدد |
کشمش پلویی | ¾ پیمانه |
گردو و خلال بادام | ½ پیمانه |
پودر لیمو عمانی | ¼ قاشق چایخوری |
ادویه پلویی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دارچین و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پلو بحرینی
مرحله اول
برای تهیه پلوی بحرینی خوشمزه، ابتدا سه پیمانه برنج را به آرامی یک یا دو بار بشویید. سپس آن را در یک ظرف مناسب با آب ولرم و کمی نمک بریزید و به مدت چند ساعت خیس کنید.
مرحله دوم
خیس کردن برنج کمک میکند تا برنج خوب قد بکشد. زمان خیس کردن بستگی به نوع برنج دارد. در ادامه، مرغ یا گوشت را که حدود چند ساعت قبل از یخچال درآوردهاید و یخ آن باز شده است،
مرحله سوم
در یک قابلمه قرار داده و چند پیمانه آب روی آن بریزید. سپس گاز را روشن کرده و بگذارید گوشت به خوبی بپزد. یک عدد پیاز را بشویید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کنید تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود.
مرحله چهارم
در این مرحله پیازها را بشویید، آنها را نگینی خرد یا رنده کنید. سپس یک تابه را روی گاز گرم کنید و کف آن را با روغن چرب کنید. پیازها را درون تابه بریزید و آنها را با کمی زردچوبه تفت دهید. دقت کنید که پیازها را تا زمانی که به…
“““html
رنگ طلایی بگیرد، تفت دهید تا نسوزد.
مرحله پنجم
در این مرحله، آب باقیمانده از گوشت (دو یا سه پیمانه) را در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. نصف پیازهای سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کنید تا کمی حرارت ببیند.
مرحله ششم
زمانی که آب درون قابلمه برنج تمام شد، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بپاشید و برنج را دم کنید. اگر میخواهید، میتوانید کمی دارچین هم روی پلو بزنید. یک قابلمه کوچک را روی گاز قرار دهید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله، کشمشهای پلویی را در قابلمه بریزید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس باقیمانده پیاز داغ و پودر لیمو عمانی را به همراه خلال بادام و گردو به آن اضافه کنید و دوباره به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
مرحله هشتم
بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برنج شما آماده است. آن را به آرامی با کفگیر مخلوط کرده و سپس در دیس یا بشقابی بکشید. روی آن را با گوشت و مخلوط کشمش و بادام تزئین کنید. این پلوی بحرینی خوشمزه را با سالاد یا ماست میل کنید.
نکات تهیه پلو بحرینی
توجه داشته باشید که در مرحله دوم، اضافه کردن نمک به گوشت قرمز در ابتدا باعث میشود گوشت دیرتر بپزد، بنابراین نمک را در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آخر به قابلمه گوشت اضافه کنید.
مقدار آبی که برای پختن گوشت استفاده میکنید باید به گونهای باشد که در پایان پخت دو یا سه پیمانه از آن باقی بماند.
همچنین چون در آب گوشت نمک ریختید، نیازی به اضافه کردن نمک در مرحله چهارم برای دم کردن برنج نیست.
در مرحله آخر، از آنجایی که کشمشها خیلی سریع میسوزند، هنگام تفت دادن آنها مراقب باشید.