آموزش پلو بلغور با آدانا کباب
برنج یکی از غذاهای محبوب و رایج است که در سراسر دنیا مصرف میشود. این غذا به روشهای مختلفی درست میشود. پلو بلغور یکی از نوعهای برنج است که با بلغور و مواد دیگر تهیه میشود. این غذا معمولاً با کباب آدانا سرو میشود. کباب آدانا کبابی است که با گوشت چرخ کرده درست میشود و از غذاهای سنتی ترکیه به شمار میآید. برای یادگیری کامل طرز تهیه پلو بلغور با کباب آدانا، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پولبیبر (فلفل ترکیه ای) | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
بلغور گندم | یک و نیم لیوان |
قرص مرغ | ۱ عدد |
برنج | ۳ لیوان |
آموزش پلو بلغور با آدانا کباب
مرحله اول
برای درست کردن پلو بلغور خوشمزه و مخصوص که با آدانا کباب سرو میشود، ابتدا یکی از پیازها را خوب میشویم و پوست میگیریم. سپس فلفل دلمهای را هم میشوییم و قسمتهای اضافی و دانههای داخل آن را جدا میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فلفل دلمهای و پیاز را داخل مخلوطکن یا غذا ساز میگذاریم و چند باری میزنیم تا آنها خوب خرد و له شوند. بعد این مخلوط را از دستگاه خارج کرده و با فشار دست، آب آن را جدا میکنیم.
آموزش پلو بلغور با آدانا کباب
حالا ترکیب پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم. سپس نمک، فلفل سیاه و پولبیبر را به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد از آن، این مخلوط را برای یکی دو ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم بگیرد.
“`html
شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باقیمانده پیازها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس یک قابلمه برمیداریم و کمی روغن داخل آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. بعد پیازها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند.
مرحله پنجم
حالا زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا عطر آن بلند شود. سپس گوجهفرنگیها را پوست میکنیم و آنها را خوب میکوبیم، بعد به مخلوط پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم. وقتی خوب سرخ شدند، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم.
آموزش پلو بلغور با آدانا کباب
در این مرحله، آب، بلغور و قرص مرغ را به مخلوط میافزاییم و همه چیز را خوب هم میزنیم. سپس برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کشیده شود. بعد دمکنی را روی برنج میگذاریم و روی شعله پخشکن قرار میدهیم تا دم بکشد و بپزد.
مرحله هفتم
گوشت چرخکرده را به سیخ میکشانیم یا در تابه با کمی روغن کباب میکنیم و روی برنج سرو مینماییم. همچنین یک سالاد تهیه میکنیم که شامل پیاز خلالی، گوجهی نگینی و جعفری خرد شده باشد. سپس روی سالاد سماق، آب لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.