آموزش پلو بلغور با آدانا کباب

برنج یکی از غذاهای محبوب و رایج است که در سراسر دنیا مصرف می‌شود. این غذا به روش‌های مختلفی درست می‌شود. پلو بلغور یکی از نوع‌های برنج است که با بلغور و مواد دیگر تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با کباب آدانا سرو می‌شود. کباب آدانا کبابی است که با گوشت چرخ کرده درست می‌شود و از غذاهای سنتی ترکیه به شمار می‌آید. برای یادگیری کامل طرز تهیه پلو بلغور با کباب آدانا، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پولبیبر (فلفل ترکیه ای) به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
بلغور گندم یک و نیم لیوان
قرص مرغ ۱ عدد
برنج ۳ لیوان

آموزش پلو بلغور با آدانا کباب

مرحله اول

برای درست کردن پلو بلغور خوشمزه و مخصوص که با آدانا کباب سرو می‌شود، ابتدا یکی از پیازها را خوب می‌شویم و پوست می‌گیریم. سپس فلفل دلمه‌ای را هم می‌شوییم و قسمت‌های اضافی و دانه‌های داخل آن را جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای و پیاز را داخل مخلوط‌کن یا غذا ساز می‌گذاریم و چند باری می‌زنیم تا آنها خوب خرد و له شوند. بعد این مخلوط را از دستگاه خارج کرده و با فشار دست، آب آن را جدا می‌کنیم.

آموزش پلو بلغور با آدانا کباب

حالا ترکیب پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم. سپس نمک، فلفل سیاه و پولبیبر را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد از آن، این مخلوط را برای یکی دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم بگیرد.

“`html

شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باقی‌مانده پیازها را می‌شوییم و پوست آنها را می‌گیریم و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه برمیداریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. بعد پیازها را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله پنجم

حالا زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا عطر آن بلند شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست می‌کنیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم، بعد به مخلوط پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. وقتی خوب سرخ شدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم.

آموزش پلو بلغور با آدانا کباب

در این مرحله، آب، بلغور و قرص مرغ را به مخلوط می‌افزاییم و همه چیز را خوب هم می‌زنیم. سپس برنج را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کشیده شود. بعد دم‌کنی را روی برنج می‌گذاریم و روی شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم تا دم بکشد و بپزد.

مرحله هفتم

گوشت چرخ‌کرده را به سیخ می‌کشانیم یا در تابه با کمی روغن کباب می‌کنیم و روی برنج سرو می‌نماییم. همچنین یک سالاد تهیه می‌کنیم که شامل پیاز خلالی، گوجه‌ی نگینی و جعفری خرد شده باشد. سپس روی سالاد سماق، آب لیمو ترش و روغن زیتون می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.