آموزش پلو لوبیا سیاه با مرغ

پلوی لوبیا سیاه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در آمریکا است که روش‌های زیادی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله پلو لوبیا سیاه با مرغ، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم توجه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سیاه ۱ و نیم پیمانه
جعفری و گشنیز پاک شده ۲۰۰ گرم
فیله مرغ ۶ تا ۸ تکه
برنج ۳ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
زرشک ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
پابریکا به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

آموزش پلو لوبیا سیاه با مرغ

مرحله اول

شما می‌توانید مطمئن باشید که پلوی لوبیا سیاه شما خوشمزه‌تر از نسخه آمریکایی خواهد بود. لطفاً طعم برنج ایرانی را دست کم نگیرید. برای شروع، لوبیا سیاه را در آب بخیسانید.

مرحله دوم

اجازه دهید لوبیا به مدت یک شب در آب بماند تا خوب خیس بخورد. همچنین بهتر است برنج ایرانی را برای چند ساعت بخیسانید. به یاد داشته باشید که هنگام آبکش کردن برنج برای پلوهای مخلوط، لازم است کمی نمک به آب برنج اضافه کنید. همچنین آب لوبیا سیاه را چندین بار عوض کنید.

مرحله سوم

لوبیا را در یک قابلمه مناسب ریخته و بگذارید بپزد. جعفری و گشنیز را با چاقو تیز خرد کنید و کنار بگذارید. یادتان باشد از چاقوهای کند برای خرد کردن سبزیجات استفاده نکنید، چون این کار باعث له شدن سبزی‌ها و خراب شدن ظاهر غذا می‌شود.

مرحله چهارم

سه پیمانه برنج را بخیسانید. همیشه برای پلوهای مخلوط باید مقدار برنج را کمتر از تعداد در نظر بگیرید. برای مثال، برای چهار نفر می‌توانید فقط سه پیمانه برنج استفاده کنید.

“““html

برنج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن آب اضافه کنید.

مرحله پنجم

اجازه دهید برنج پخته و بجوشد. اگر می‌خواهید برنج رنگی تهیه کنید، بهتر است که آن را کمی سفت‌تر آبکش کنید. این کار به شما کمک می‌کند برنج بهتر پخته شود. نگران خشک شدن برنج نباشید.

مرحله ششم

اگر در حین پخت متوجه شدید که برنج خیلی خشک شده، می‌توانید کمی آب و روغن به آن اضافه کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید. سیب‌زمینی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید تا به عنوان ته‌دیگ استفاده کنید.

مرحله هفتم

شما همچنین می‌توانید از نان لواش استفاده کنید. حالا برنج را روی ته‌دیگ بریزید و سپس لوبیا و سبزیجات را اضافه کنید. این کار را چند بار تکرار کنید. توجه داشته باشید که نباید گشنیز و جعفری را سرخ کنید.

مرحله هشتم

گشنیز و جعفری باید به صورت تازه و سبز به برنج اضافه شوند. در نهایت مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا دم بکشد. همانطور که مشاهده کردید، در این مرحله ما مرغ را به مخلوط برنج اضافه نکردیم.

مرحله نهم

برای مزه‌دار کردن مرغ، آن را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زعفران مخلوط کنید. مرغ را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید خوب سرخ شود و مغز پخت گردد.

مرحله دهم

به شما توصیه می‌کنیم که کمی آبلیمو یا آب نارنج هم به مرغ اضافه کنید تا طعمی بهتر بگیرد. بعد از پختن مرغ، زرشک‌ها را به آن اضافه کنید. زرشک‌ها را پس از پختن مرغ به آن بیفزایید.

مرحله یازدهم

اجازه دهید زرشک‌ها فقط چند ثانیه تفت بخورند و سپس بلافاصله شعله را خاموش کنید. اگر زرشک‌ها را زیاد تفت دهید، رنگشان سیاه و طعمشان بد می‌شود. بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را در دیس بکشید و با مخلوط مرغ و زرشک و همچنین تکه‌های ته‌دیگ تزئین کنید.