“`html
آموزش پنکیک سیب زمینی
پنکیک سیب زمینی، که به آن کارتوفل سیب زمینی هم میگویند، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه آلمان است. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله آن را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پنکیک سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه پنکیک سیب زمینی، اول پوست سیب زمینیها را میگیریم. سپس آنها را رنده میکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم. بعد پیاز را هم رنده کرده و به کاسه سیب زمینی اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا باید پیاز و سیبزمینی رنده شده را به خوبی فشار بدهیم تا آب اضافی آنها بیرون بیاید و کاملاً خشک شوند. سپس تخممرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را با قاشق به خوبی مخلوط میکنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. اگر بعد از مخلوط کردن دیدید که مایه بیش از حد شل است، یک قاشق دیگر آرد اضافه میکنیم تا مایه کمی سفتتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس منتظر میمانیم تا روغن خوب داغ شود، بعد به آرامی مقداری از مایه پنکیک را با قاشق درون روغن میریزیم.
مرحله پنجم
به سرعت با قاشق به آن شکل میدهیم و با پشت قاشق سطحش را صاف میکنیم. حالا میگذاریم کاملاً سرخ شود. وقتی یک طرف پنکیکها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه پنکیکها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در آخر، پنکیکهای سیبزمینی را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم میچینیم و با سس دلخواه نوش جان میکنیم.