آموزش پنکیک سیب و دارچین

پنکیک سیب و دارچین یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه و خاص است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود. این پنکیک با مواد مختلف درست می‌شود که در ادامه به آموزش کامل و مرحله به مرحله آن خواهیم پرداخت. با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب و دارچین
سیب ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری

آموزش تهیه پنکیک سیب و دارچین

مرحله اول

برای شروع تهیه پنکیک سیب و دارچین، ابتدا شکر، تخم‌مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با استفاده از همزن، خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا شیر و روغن مایع را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس آرد، دارچین و بکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

ترکیب آرد را از الک رد کنید و به آرامی به مخلوط کاسه اضافه کنید. حین اضافه کردن آرد، به آرامی هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند و هیچ گلوله‌ آردی باقی نماند.

مرحله چهارم

سیب‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای نازک برش دهید. قسمت‌های وسط و دانه‌های آنها را نیز خارج کنید. سپس یک ماهی‌تابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید.

مرحله پنجم

بعد از داغ شدن تابه، حلقه‌های سیب را در مخلوط پنکیک قرار دهید و سریعاً آنها را به تابه منتقل کنید. صبر کنید تا یک سمت پنکیک‌ها رنگ بگیرد و سپس آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

در نهایت پنکیک‌ها را از تابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. این کار را برای تمامی پنکیک‌ها انجام دهید و سپس آنها را در ظرف مورد نظر قرار دهید. می‌توانید برای زیبایی بیشتر، از شکلات ذوب شده برای تزئین استفاده کنید.