آموزش پکوره اسفناج

پکوره اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که اصلیت آن به هند برمی‌گردد. برای دیدن روش کامل و مرحله به مرحله تهیه پکوره اسفناج، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۱ پیمانه
آرد نخودچی ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز ۱ عدد
بادیان و زیره از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه و تخم گشنیز از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
کنجد ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
آب سرد به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی

آموزش پکوره اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن پکوره اسفناج خوشمزه، در ابتدا اسفناج را خوب می‌شوییم و سپس آن را به قطعات خیلی ریز برش می‌زنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد از آن زیره، بادیان و تخم گشنیز را در هاون می‌ریزیم و کمی له می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا ادویه‌های کوبیده شده را به کاسه اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را هم می‌ریزیم و همه چیز را مخلوط می‌کنیم تا خوب یکدست شوند.