آموزش پیاز سوخاری رژیمی

پیاز سوخاری رژیمی یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب است که می‌توان به روش‌های مختلف آن را تهیه کرد. برای یادگیری روش کامل پخت این خوراکی خوشمزه، تا انتهای مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پیاز سوخاری رژیمی
پیاز ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
ادویه مخلوط از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن به مقدار کافی

آموزش پیاز سوخاری رژیمی

مرحله اول

برای درست کردن پیاز سوخاری رژیمی، اول پیازها را پوست کنده و بدون اینکه ریشه‌ها را بزنیم، آنها را برش می‌زنیم. برش‌ها باید از بالا به سمت ریشه و با فاصله یک سانتی‌متر باشد.

مرحله دوم

مراقب باشید چاقو به ریشه پیاز نرسد، چون در این صورت لایه‌های پیاز از هم جدا می‌شوند. سپس یک کاسه مناسب را با آب و یخ پر کرده و پیازها را به صورت برعکس در آن قرار دهید.

مرحله سوم

اجازه دهید پیازها حدود یک ساعت در آب یخ بمانند. در این مدت، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله چهارم

در این مرحله، پودر سوخاری و ادویه‌های مخلوط را در یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد سفید را با کمی پودر آویشن در ظرف دیگری مخلوط کنید.

مرحله پنجم

تخم‌مرغ‌ها و شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس پیازها را از آب و یخ خارج کرده و روی یک دستمال بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه آب پیازها گرفته شد، لایه‌های آنها را به آرامی باز کرده و در مخلوط تخم‌مرغ و شیر بچرخانید. سپس پیازها را به ترتیب در آرد سفید، مخلوط تخم‌مرغ و شیر، و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله هفتم

در آخر، پیازها را در سینی فر بچینید و کمی روغن مایع روی آنها اسپری کنید. سپس سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید بپزد. نوش جان!