آموزش پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت یکی از انواع غذاهای سریع و خوشمزه است که به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. برای یادگیری این دستور پخت با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سس پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان باگت ۴ عدد
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

روش تهیه پیتزا با نان باگت

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا با نان باگت خوشمزه، اول پیاز را به شکل ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله دوم

تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید تا پیاز و ادویه‌ها با هم ترکیب شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و خوب سرخ شود.

مرحله سوم

در این مرحله، قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا قارچ آب بیندازد. سپس فلفل دلمه‌ای را به شکل ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا ۱ فنجان آب جوش به همراه کمی نمک به تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا گوشت به طور کامل بپزد. وقتی آب تابه تبخیر شد و گوشت پخت، تابه را کنار بگذارید تا مخلوط گوشت خنک شود.

مرحله پنجم

سپس با یک چاقو تیز، بالای نان‌های باگت را جدا کنید و مقداری از داخل نان‌ها را خالی کنید. به کف نان‌ها مقداری سس پیتزا بزنید و بعد پنیر پیتزا را به آرامی روی سس بریزید.

مرحله ششم

حالا مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده را داخل هر نان باگت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. می‌توانید مقداری فلفل دلمه‌ای رنگی هم برای تزئین روی پنیر بزنید. سپس نان‌ها را در یک سینی فر قرار دهید.

مرحله هفتم

در نهایت سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید تا پنیر ذوب شود. در چند دقیقه آخر، گریل را روشن کنید تا روی پنیر طلایی و خوش‌رنگ شود.