آموزش پیتزا بلدرچین

پیتزا بلدرچین یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و متفاوت است که می‌توان آن را با مواد و دستورهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری روش درست کردن پیتزا بلدرچین به صورت کامل و مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
آب ¾ لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای پیتزا
تخم بلدرچین ۵ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی به مقدار کافی
پنیر پیتزا به مقدار کافی

آموزش پیتزا بلدرچین

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا بلدرچین خوشمزه، ابتدا خمیر پیتزا را آماده می‌کنیم. برای این کار، خمیر مایه فوری را با آرد، نمک و روغن مایع داخل یک کاسه می‌ریزیم و سپس همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا آب را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم و خمیر را ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه، روی میز کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن می‌گذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

پس از این زمان، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم و در یک کاسه چرب شده قرار می‌دهیم. سپس روی خمیر کمی آب اسپری کرده و کاسه را با سلفون می‌پوشانیم تا حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این مدت، وقتی حجم خمیر دو برابر شد، دوباره آن را ورز می‌دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. در ادامه فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را چرب می‌کنیم و…

“““html

می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را به صورتی که وسط آن نازک و لبه‌های آن کمی ضخیم‌تر باشد در سینی فر کاملاً پهن می‌کنیم. بعد، مقداری سس کچاپ روی خمیر پیتزا می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس سس را به طور یکنواخت روی سطح خمیر (غیر از لبه‌ها) می‌مالیم و بعد روی آن را با پنیر پیتزا پر می‌کنیم. حالا تخم‌بلدرچین‌ها را روی پنیر می‌ریزیم و گوجه‌فرنگی‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و روی پنیر می‌پاشیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته شود. بعد از این زمان، گریل را روشن کرده و می‌گذاریم روی پنیر پیتزا کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شود.

مرحله هشتم

زمانی که پنیر پیتزا طلایی شد، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و پیتزا را در ظرف دل‌خواه‌مان قرار می‌دهیم. در آخر، پیتزا بلدرچین را به اندازه و شکل دلخواه برش زده و با سس مورد علاقه‌مان سرو می‌کنیم. نوش جان!