آموزش پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط یکی از محبوب‌ترین پیتزاها در جهان است و با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آشپزی ایتالیایی، همراه با رضیم باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس آلمانی ۲ عدد
کالباس مارتادلا (ساده) ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
پنیر پیتزای مخلوط ۴۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد
سس پیتزا یا سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
ذرت آبپز (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه (اختیاری) ۴ عدد درشت
آویشن ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت پیتزا مخلوط

مواد اولیه

اول از همه باید بدانید که پیتزا مخلوط ایتالیایی معمولاً با کالباس و سوسیس درست می‌شود، نه با گوشت چرخ‌کرده. اما اگر دوست داشتید، می‌توانید به‌جای سوسیس و کالباس از گوشت هم استفاده کنید.

آماده سازی خمیر

برای پخت پیتزا، ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. می‌توانید خمیر را از فروشگاه بگیرید، ولی استفاده از خمیر خانگی توصیه می‌شود چون طعم بهتری دارد.

اضافه کردن سس کچاپ به خمیر

خمیرهای پیتزا را در ظرف مخصوص پخت قرار دهید به گونه‌ای که لبه‌های خمیر بیرون بیاید و حالت گودی پیدا کند. سپس روی هر خمیر یک قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس پیتزای خانگی بزنید.

خرد کردن کالباس

حال سس را با پشت قاشق به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید. سپس کمی پنیر پیتزا روی سس بپاشید. کالباس مارتادلا را به صورت نگینی خرد کرده و به دو قسمت تقسیم کنید.

اضافه کردن کالباس و سوسیس

کالباس را به صورت یکنواخت روی پنیر پیتزا بریزید و با دست آن را صاف کنید. اگر می‌خواهید، سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و آن‌ها را روی کالباس بچینید.

پخش پنیر پیتزا روی مواد

بهتر است سوسیس‌ها را با کمی روغن تفت دهید، تا طعم بهتری بگیرد.

چون به صورت سرخ شده خوشمزه تر هستند. حالا روی سوسیس‌ها را کاملاً با پنیر پیتزا می‌پوشانیم و بعد به سراغ تزیین روی پیتزا می‌رویم.

تزیین روی پیتزا

برای تزیین روی پیتزا، می‌توانیم قارچ‌های ورقه‌ای، زیتون‌های ورقه‌ای، ذرت و فلفل دلمه‌ای رنگی که به قطعات کوچک خرد شده‌اند را به سلیقه خود روی پنیر پیتزا بچینیم. قبل از هر چیز، باید فر را ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود.

پخت پیتزا

در این مرحله، وقتی فر کاملاً گرم شد، پیتزاها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا خوب بپزند. بعد از اینکه پیتزاها آماده شدند، حدود پنج دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی و خوشمزه شود.

برش و سرو

وقتی پیتزا آماده شد و پنیر روی آن کاملاً طلایی شد، آن را از فر خارج می‌کنیم و با چاقو به ۶ تا ۸ قسمت مساوی برش می‌زنیم. حالا مقداری آویشن روی پیتزاها می‌پاشیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.