آموزش پیراشکی سوسیس

پیراشکی سوسیس یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سرتاسر دنیاست که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی
آرد سفید ۱ تا ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر ½ استکان
روغن ½ استکان

دستور تهیه خمیر پیراشکی

مرحله اول

برای درست کردن خمیر پیراشکی، اول از همه خمیر مایه را با شکر و نصف استکان آب ولرم در یک کاسه خوب مخلوط کنید. بعد درب کاسه را بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه فعّال شود.

مرحله دوم

یکی از زرده های تخم مرغ را برای رومال کنار بگذارید. سپس باقی تخم مرغ‌ها را همراه با روغن و شیر در یک کاسه ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند. پس از فعال شدن خمیر مایه، آن را به ترکیب تخم مرغ‌ها بیفزایید.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را دوبار الک کنید و کم‌کم به کاسه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. ممکن است بسته به نوع آرد، به آرد بیشتری نیاز داشته باشید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر جمع شد، آن را خوب ورز دهید. سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب کنید و خمیر را درون کاسه قرار دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید.

مرحله پنجم

بعد از ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، حجم خمیر دو برابر می‌شود. حالا خمیر را از کاسه خارج کنید و کمی ورز دهید تا هوای اضافه آن گرفته شود، سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر به صورت یکنواخت باز کنید.

“`html

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس ۲ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۲۰۰
گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور تهیه پیراشکی سوسیس

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی سوسیس خوشمزه اول پیاز را رنده می‌کنیم و با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را کمی بیشتر تفت می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها را بگیرد. سپس سوسیس را رنده درشت می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه سوسیس‌ها خوب سرخ شدند، قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به تابه می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا همه مواد را خوب تفت می‌دهیم تا قارچ و فلفل دلمه‌ای آب بیندازند و آب آنها کامل بخار شود. وقتی همه مواد خوب سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد خنک شوند.

مرحله چهارم

حالا خمیر پیراشکی را با کاتر گرد یا یک کاسه کوچک قالب می‌زنیم. مقداری از مخلوط سوسیس و قارچ که کاملاً خنک شده است را وسط خمیرها قرار می‌دهیم و کمی پنیر پیتزا نیز روی آن می‌ریزیم. سپس لبه‌های خمیر را روی هم می‌آوریم.

مرحله پنجم

برای اینکه لبه‌های خمیر خوب بچسبند، با چنگال لبه‌ها را فشار می‌دهیم. این کار را با همه پیراشکی‌ها انجام می‌دهیم و سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و پیراشکی‌ها را در سینی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله زرده تخم‌مرغ را با کمی روغن مایع و شیر مخلوط کرده و روی پیراشکی‌ها می‌زنیم. اگر دوست دارید، کمی کنجد یا سیاه دانه هم روی پیراشکی‌ها می‌پاشیم و به خمیر استراحت می‌دهیم.

مرحله هفتم

برای اینکه خمیر پیراشکی‌ها خشک نشود، بهتر است یک پلاستیک روی آنها بکشیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود، و بعد از ۱۵ دقیقه سینی را در فر به مدت ۲۵ دقیقه می‌گذاریم.

مرحله هشتم

پس از پخت پیراشکی‌ها، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی آنها طلایی و خوش‌رنگ شود. در پایان، پیراشکی‌ها را در ظرف مناسب می‌چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)