آموزش چرتمه پلو
چرتمه پلو یک غذای خوشمزه و ساده ایرانی است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
دنبه | ۱۰۰ گرم |
ماست | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل سبز | ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش چرتمه پلو
مرحله اول
برای تهیه چرتمه پلو در ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن در تابه میریزیم. بعد پیاز را تفت میدهیم تا نرم شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، کمی زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا خامی زردچوبه گرفته شود. در همین حین، جگر را به صورت تکههای بزرگ و دنبه را به شکل ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله تکههای جگر و دنبه را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا خوب سرخ شوند. سپس فلفلها را به شکل ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را دوباره تفت میدهیم تا فلفلها هم نرم شوند. بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم. پس از ۵ دقیقه، تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیرها را پوست میگیریم و در یک کاسه رنده میکنیم. سپس ماست را به کاسه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه میریزیم. مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
شما میتوانید غذا را همینطور سرو کنید، یا اینکه مخلوط جگر و ماست را در یک ظرف دیگر ترکیب کنید و با گوشتکوب برقی میکس کنید تا کاملا یکدست شود. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی سرو میشود.