“`html
آموزش چوروس سیب زمینی
چوروس سیب زمینی یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که در کشورهای مختلف تهیه میشود. اگر شما طعم غذاهایی مانند سیب زمینی تنوری و سیب زمینی سرخ شده را دوست دارید، حتما از طعم چوروس سیب زمینی هم لذت خواهید برد. چون این پیش غذا حالت سوخاری دارد و با سس پنیر سرو میشود، میتوانید به عنوان یک وعده غذایی کامل هم از آن استفاده کنید، زیرا کالری بالایی دارد. برای یادگیری دستور تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم چوروس سیب زمینی | |
سیب زمینی | 33 عدد متوسط |
تخم مرغ | 3 عدد |
پنیر پارمزان | 100 گرم |
آرد برنج | 1 لیوان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم سس پنیر | |
خامه ترش | 200 میلی لیتر |
پنیر خامه ای | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا | 200 گرم |
دستور پخت چوروس سیب زمینی
مرحله اول
برای شروع، سیب زمینیها را به خوبی میشوئیم و در یک قابلمه مناسب میگذاریم. سپس مقداری آب تا سطح سیب زمینیها میریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا سیب زمینیها پخته شوند.
مرحله دوم
زمانی که سیب زمینیها پخته شدند، آنها را در یک آبکش میگذاریم تا خنک شوند. سپس پوستشان را میگیریم و در یک کاسه قرار میدهیم. بعد سیب زمینیها را خوب له میکنیم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغها را یکی یکی شکسته و به سیب زمینیها اضافه مینماییم. سپس آرد برنج و پنیر پارمزان رنده شده را به مواد اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
سپس کف یک سینی را چرب میکنیم یا کاغذ روغنی در آن میگذاریم. بعد مایه چوروس را داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و ماسوره شیرینیپزی را روی قیف میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مایه چوروس را به طول 3 تا 5 سانتیمتر روی سینی پیاده میکنیم. سپس سینی را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در فریزر قرار میدهیم تا مایه به خوبی سفت شود و شکل خود را بگیرد.
“`
را حفظ کنند.
مرحله ششم
بعد از اینکه مایه کمی استراحت کرد، فر را روشن میکنیم و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. سپس سینی را از فریزر بیرون میآوریم و کره را ذوب میکنیم. با یک قلموی مخصوص، کره را روی چوروسها میمالیم.
مرحله هفتم
حالا سینی را به داخل فر میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه بپزد. برای تهیه سس خامه ترش، پنیر خامهای را در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی هم میزنیم تا داغ شود. سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
آهسته هم میزنیم تا پنیرها آب شوند و سس با غلظت خوبی به دست آید. در آخر، کمی نمک به سس اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس سس را در ظرف دلخواهمان میریزیم و چوروسها را در یک بشقاب میچینیم. اکنون میتوانید چوروسها را با سس نوش جان کنید.