آموزش چیز کیک
چیز کیک یکی از دسرهای خوشمزه و معروف یونانی است که در همه جای دنیا محبوب شده است. در اینجا، شما میتوانید مراحل تهیه چیز کیک یخچالی را به راحتی بیاموزید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بیسکوییت پتی بور | ۲۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
پنیر خامه ای | ۴۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۸۰ گرم |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
ژله | ۱ بسته |
وانیل | ۱۰ گرم |
آب | ۲٫۵ لیوان |
آموزش چیز کیک
مرحله اول
ابتدا بیسکوییتهای پتی بور را با استفاده از یک میکسر یا غذاساز خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس کره را با استفاده از بخار آب ذوب کنید و آن را به بیسکوییت اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
مرحله دوم
پس از این، ته قالب را با فویل بپوشانید و مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب بریزید. با استفاده از قاشق یا یک لیوان، آن را خوب بفشارید تا به کف قالب بچسبد. سپس به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
در همین زمان که مخلوط کره و بیسکوییت در حال سرد شدن است، به تهیه مواد میانی چیز کیک میپردازیم. برای این کار، پودر ژلاتین را با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کامل حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله چهارم
در یک کاسه دیگر، خامه، پنیر خامه ای، وانیل و پودر قند را مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مایه ژلاتین را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند. حالا بیسکوییتها را از یخچال بیرون آورید.
مرحله پنجم
مخلوط خامه و پنیر را روی بیسکوییتها بریزید و با پشت یک قاشق یا لیوان سطح آن را صاف کنید. سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. در این زمان، میتوانید به تهیه ژله بپردازید.
مرحله ششم
پودر ژله را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس آن را در دمای اتاق بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از اینکه مایع ژله سرد شد، آن را روی لایه خامهای چیز کیک بریزید.
مرحله هفتم
حالا دوباره چیز کیک را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود. میتوانید از میوههای فصل برای تزیین روی چیز کیک استفاده کنید. زمانی که ژله هنوز سفت نشده است، میوهها را درون آن بچینید. در پایان، چیز کیک را برش بزنید و سرو کنید.