آموزش چیز کیک شکلاتی
چیز کیک یک نوع کیک پرطرفدار در سرتاسر دنیا است. روشهای زیادی برای درست کردن چیز کیک وجود دارد. یکی از این روشها، تهیه چیز کیک شکلاتی است. این دستور به فر نیازی ندارد و نیازی به پختن ندارد. در این چیز کیک حتی از ژله یا پودر ژلاتین هم استفاده نشده است. این کیک یکی از انواع کیکهای یخچالی است که فقط به زمان استراحت در یخچال احتیاج دارد و پایه آن از بیسکوییت آماده درست میشود. شما میتوانید از هر نوع بیسکوییتی برای این کیک استفاده کنید. اما بیسکوییت ساقه طلایی به دلیل بافت و طعمی که دارد، میتواند چیز کیک خوشمزهتری به شما بدهد. این چیز کیک در قالبهای کمربندی درست میشود اما میتوان آن را در ظرفهای تک نفره هم تهیه کرده و در جشنها یا تولدها سرو کرد.
مواد لازم چیز کیک شکلاتی | |
بیسکوییت | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۲۴۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
پنیر خامهای | ۴۰۰ گرم |
شکلات ۶۴ درصد | ۳۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱۵۰ گرم |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
دستور تهیه چیز کیک شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن چیز کیک شکلاتی خوشمزه، ابتدا بیسکویتها را خرد میکنیم. میتوان بیسکویتها را در هاون یا آسیاب برقی خرد کرد. یکی دیگر از روشها، استفاده از رنده است. با استفاده از رنده میتوانید بیسکویتها را پودر کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، کره را در یک کاسه قرار میدهیم و روی بخار کتری میگذاریم تا ذوب شود. سپس کره ذوب شده را روی بیسکویتها میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. سپس قالب کمربندی با اندازه ۱۶ تا ۱۸ سانتیمتر را آماده میکنیم.
مرحله سوم
کف قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس مخلوط بیسکویت و کره را در کف قالب میریزیم و با ته لیوان یا هر وسیلهای دیگر آن را فشرده میکنیم تا یک لایه محکم درست شود.
مرحله چهارم
قالب را در یخچال قرار میدهیم و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت میگذاریم تا کره سخت شود و بیسکویتها منسجم شوند. در این زمان، لازم است مایه خامه را آماده کنیم. برای این کار، خامه سرد شده را در یک کاسه میریزیم.
مرحله پنجم
خامه را خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد، سپس به یخچال میگذاریم. پنیر خامهای که در دمای محیط گرم شده است را در یک کاسه دیگر میریزیم. سپس پودر شکر را به آن اضافه کرده و با هم زن میزنیم تا مخلوط شود.
مرحله ششم
شکلاتها را در یک ظرف مناسب روی بخار کتری ذوب میکنیم. سپس میگذاریم یکی دو دقیقه خنک شود. بعد شکلات ذوب شده را به پنیر خامهای اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. در ادامه، خامه فرم گرفته و دارچین را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله هفتم
قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی لایه بیسکویت میریزیم. سپس با قاشق یا لیسک آن را به آرامی روی سطح بیسکویت صاف میکنیم. دوباره قالب را به یخچال میگذاریم و حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد تا کیک خود را بگیرد.
مرحله هشتم
شما میتوانید این زمان استراحت را شب تا صبح به چیز کیک بدهید. سپس به آرامی دور قالب را باز کرده و چیز کیک را از آن خارج میکنیم. در پایان، میتوانیم با انواع میوهها، از جمله توت فرنگی و شکلات ذوب شده، آن را تزیین کنیم.