آموزش چیپس بوجیا

چیپس بوجیا یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع چیپس در سراسر دنیاست که طعمی بسیار تند و جذاب دارد. برای یادگیری طرز تهیه این چیپس در ادامه با وب‌سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای چیپس بوجیا
آرد برنج ¼ پیمانه
آرد نخودچی یک سوم پیمانه
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ¼ پیمانه
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه چیپس بوجیا

آماده کردن سیب زمینی

برای درست کردن چیپس بوجیا، ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را می‌کنیم و سپس آنها را به شکل ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. بعد از آن، ورقه‌های سیب زمینی را در یک کاسه آب سرد می‌گذاریم تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود.

اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله، آرد نخودچی را همراه با آرد برنج، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر فلفل قرمز، نمک و آب در یک کاسه می‌ریزیم. سپس گشنیز را ریز خرد کرده و به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

افزودن فلفل سبز تند

در دستور اصلی می‌توان از فلفل سرانو استفاده کرد. اما اگر این فلفل در دسترس نبود، می‌توانیم به جای آن از فلفل سبز تند یا پودر فلفل سیاه استفاده کنیم که بسته به سلیقه متفاوت است.

استراحت دادن به سیب زمینی ها

در این مرحله، همه مواد را در کاسه خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، ورقه‌های سیب زمینی را از آب سرد در می‌آوریم و با دستمال تمیز خشک می‌کنیم.

قرار دادن تابه روی حرارت

حالا مواد طعم‌دهنده را در جلوی خود می‌گذاریم و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقدار کافی روغن اضافه می‌کنیم تا سیب زمینی‌ها در آن شناور شوند.

سرخ کردن روغن

در این مرحله، ورقه‌های سیب زمینی را به کاسه مواد طعم‌دهنده اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا طعم‌دار شوند، سپس آنها را درون روغن داغ می‌ریزیم و چند دقیقه صبر می‌کنیم تا سرخ شوند.

گرفتن روغن اضافی سیب زمینی

پس از سرخ شدن کامل سیب زمینی‌ها، آنها را روی یک دستمال حوله‌ای یا توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در نهایت، چیپس‌ها را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و به همراه سس دلخواه نوش جان می‌کنیم.

نکات تهیه چیپس بوجیا

سس مناسب

این چیپس خوشمزه را می‌توان با انواع سس‌ها سرو کرد؛ اما سس اصلی که به طور سنتی برای چیپس بوجیا استفاده می‌شود، سس کچاپ خانگی است. اگر می‌خواهید این سس را در خانه تهیه کنید، به دستورالعمل زیر مراجعه نمایید.