آموزش چیکن پاپ کورن پنیری
چیکن پاپ کورن پنیری یک غذای خوشمزه و سرخکردنی است که در خاورمیانه خیلی محبوب است. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله چیکن پاپ کورن پنیری را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پاپریکا و پودر سیر | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
زنجبیل و ادویه کاری | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سوخاری |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
پودر سوخاری | به مقدار کافی |
آموزش چیکن پاپ کورن پنیری
مرحله اول
برای درست کردن چیکن پاپ کورن پنیری خوشمزه، ابتدا پیاز را با دندانههای ریز رنده میکنیم و از صافی رد میکنیم تا آب اضافیاش بیرون بیاید. بعد، آن را با سینه مرغ خرد شده داخل غذاساز میگذاریم.
مرحله دوم
حالا نمک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری را به غذاساز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد کاملاً نرم و خمیری شوند. بعد، مقداری از این خمیر را جدا میکنیم و وسط آن را گود میزنیم.
مرحله سوم
حالا مقداری پنیر پیتزا داخل خمیر میریزیم و با دست گردش میکنیم تا پنیر پنهان شود. در ادامه، تخممرغ را در یک کاسه جداگانه میزنیم و مقداری نمک، زنجبیل، پاپریکا و ادویه کاری به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا با چنگال خوب هم میزنیم تا تخممرغ و ادویهها خوب مخلوط شوند. سپس توپکهای قلقلی را ابتدا در آرد سوخاری میزنیم، بعد در مخلوط تخممرغ غلیظ میکنیم تا سطح آنها به خوبی آغشته شود.
مرحله پنجم
حالا توپکها را در پودر سوخاری میزنیم و در یک ظرف مناسب میچینیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط میگذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم. اجازه میدهیم روغن خوب داغ شود.
مرحله ششم
بعد، توپکها را در تابه میگذاریم و خوب سرخ میکنیم. یادتان باشد که اگر حرارت زیاد باشد توپکها میسوزند و درون آنها خوب نمیپزند، و اگر خیلی کم باشد پنیر از توپکها بیرون میریزد.
مرحله هفتم
وقتی توپکها کاملاً سرخ و طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغنگیری میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. در نهایت، چیکن پاپ کورنها را با سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان!