آموزش کاپ کیک اسفناج

کاپ کیک اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و کوچک‌ترین کیک‌هاست که برای مهمانی‌ها و پذیرایی بسیار عالی است. اگر می‌خواهید با مراحل کامل و گام به گام آموزش کاپ کیک اسفناج آشنا شوید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک اسفناج
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان سرخالی
وانیل ½ قاشق چایخوری
آرد ۱٫۵ لیوان
اسفناج ۵ برگ بدون ساقه
شیر ¾ لیوان
روغن مایع ¾ لیوان
مواد لازم برای فیلینگ نارگیلی
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ لیوان
پودر نارگیل ½ لیوان

آموزش کاپ کیک اسفناج

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک اسفناج خوشمزه، در ابتدا پودر نارگیل را به همراه سفیده تخم مرغ و شکر درون یک کاسه مناسب بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند و سفیده تخم مرغ گلوله نشود.

مرحله دوم

حالا کاسه را روی بخار کتری قرار دهید و بنماری کنید تا شکر کاملاً در مخلوط حل شود. سپس فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود و بعد به تهیه کیک بپردازیم.

مرحله سوم

برای این مرحله، اسفناج را با یک چهارم از مقدار شیر در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی که کاملاً مخلوط و یکنواخت شود، میکس کنید. در ادامه…
“`

تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا بافت تخم‌مرغ‌ها کرم رنگ و کش‌دار شود. حالا به ترتیب روغن مایع و شیر را اضافه می‌کنیم و فقط تا وقتی که خوب مخلوط شود هم می‌زنیم. بعد مخلوط اسفناج و شیر را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس دوباره هم می‌زنیم تا مخلوط اولیه کیک یکدست شود. حالا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به کاسه اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکنواخت شود.

مرحله ششم

بعد از آن، درون قالب مافین کاغذهای مخصوص می‌گذاریم و دو سوم حجم آنها را با مایه کیک پر می‌کنیم. حالا مخلوط پودر نارگیل را درون قیف یک‌بار مصرف می‌ریزیم و نوک آن را به صورت نازک برش می‌زنیم.

مرحله هفتم

سپس مواد میانی را در وسط کیک‌ها می‌ریزیم و سینی را در فر قرار می‌دهیم تا کاپ‌کیک‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند و روی آنها طلایی شود. در نهایت آنها را به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)