آموزش کاپ کیک بلک فارست

کاپ کیک بلک فارست یکی از شیرینی‌های خوشمزه و قشنگی است که معمولاً برای مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. اگر می‌خواهید مرحله به مرحله با طرز تهیه این کاپ کیک آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“`html
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک بلک فارست
آرد ¾ پیمانه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات تلخ ۸۰ گرم
پودر کاکائو ⅓ پیمانه
آب جوش ¾ پیمانه
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۲ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ
گیلاس ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
شکر ¼ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری

آموزش کاپ کیک بلک فارست

مرحله اول

برای درست کردن کاپ کیک بلک فارست خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس آب جوش را با پودر کاکائو و شکلات تلخ در یک کاسه مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله دوم

وقتی که مخلوط شکلات کاملا یکدست شد، آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شود. سپس داخل قالب مافین کپسول‌های کاغذی می‌گذاریم و بعد به کار روی کیک ادامه می‌دهیم.

مرحله سوم

برای ادامه، آرد را همراه با جوش شیرین و نمک از الک رد می‌کنیم تا خوب مخلوط شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

وقتی که مخلوط تخم‌مرغ‌ها رنگ کرم و کش‌دار شد، روغن مایع، سرکه سفید و مخلوط شکلات خنک را اضافه می‌کنیم و کم کم با همزن برقی هم می‌زنیم. سپس، آرام آرام مواد خشک را در دو مرحله به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد داخل کاسه را با یک لیسک آرام هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس مایه کیک را داخل کپسول‌های کاغذی می‌ریزیم تا تقریبا دو سوم پر شوند و قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم کاپ کیک‌ها به مدت ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا کامل پخته شوند. در این حین، مواد فیلینگ را آماده می‌کنیم؛ هسته گیلاس‌ها را جدا کرده و با شکر در یک قابلمه مناسب مخلوط می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس نشاسته ذرت، آب لیموی تازه و وانیل را به قابلمه اضافه کرده و هم می‌زنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. وقتی که مخلوط فیلینگ غلیظ و شفاف شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله هشتم

اجازه می‌دهیم مواد فیلینگ کاملا خنک شود. بعد از ۲۰ دقیقه، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌کنیم و سپس بیرون می‌آوریم؛ اگر هیچ مایه کیکی به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.

مرحله نهم

حالا قالب را از فر خارج کرده و کاپ کیک‌ها را روی توری می‌چینیم تا خنک شوند. وقتی که کاپ کیک‌ها کاملا خنک شدند، با کمک یک قاشق کوچک روی آنها حفره‌ای ایجاد کرده و با مقداری فیلینگ پر می‌کنیم.

مرحله دهم

سپس روی حفره‌ها را با خامه قنادی می‌پوشانیم و با گیلاس‌های آغشته به بریلو تزیین می‌کنیم. در نهایت کاپ کیک‌ها را در ظرف دلخواه خود قرار می‌دهیم و به همراه چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.