“`html
آموزش کباب بادمجان با پوره سیب زمینی
بادمجان یکی از غذاهای محبوب است. در این دستور، بادمجان سرخ شده به همراه گوشت و پوره سیب زمینی تهیه میشود. این غذا سپس با سس و پنیر پیتزا در فر پخته میشود و به شکل برشته و کبابی درمیآید. طعم خوشمزه این غذا شبیه به پیتزا است و میتواند به عنوان پیشغذا در مهمانیها سرو شود. اگر میخواهید مراحل کامل و دقیقی برای تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی را ببینید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | یک و نیم قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | ۳ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای پوره سیب زمینی | |
سیب زمینی | ۳ عدد |
شیر | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا جهت رویه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری | آب | نصف لیوان |
آموزش کباب بادمجان با پوره سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن کباب خوشمزه با بادمجان و پوره سیب زمینی، ابتدا بادمجانها را شسته و پوست میکوبیم و آنها را از وسط نصف میکنیم. بادمجانها را در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آنها گرفته شود. نیم ساعت در این آب و نمک کافی است.
مرحله دوم
سیبزمینیها را نیز شسته و پوست میگیریم. آنها را به شکل مکعبی خرد میکنیم و در یک قابلمه به همراه کمی آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. در یک ظرف جداگانه مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله سوم
پیاز را شسته و خرد میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. وقتی پیازها سبک و طلایی شد، سیر را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم. سیر و پیاز را به مدت یک دقیقه تفت میدهیم و سپس گوشت را اضافه کرده و حدود ۳ تا ۴ دقیقه خوب تفت میدهیم.
مرحله چهارم
گوجهفرنگیها را شسته و پوست میگیریم. آنها را به شکل مکعبی خرد کرده و به مخلوط گوشت اضافه میکنیم. سپس نمک، ادویه و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا آب آن بخار شود و غلیظ شود.
مرحله پنجم
سپس از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم. بادمجانها را آبکش کرده و از دو طرف خشک میکنیم. سپس آنها را در یک تابه جداگانه با کمی روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن، بادمجانها را روی حوله آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
مرحله ششم
سپس بادمجانها را در یک ظرف مناسب برای فر قرار میدهیم. قسمت وسط بادمجانها را با قاشق فشار میدهیم و با مواد گوشتی پر میکنیم. سیبزمینیها که پخته شدند، آبکش کرده و در ظرفی ریخته و با چنگال له میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شیر، نمک و فلفل سیاه را به پوره سیبزمینی اضافه میکنیم به گونهای که پوره نه خیلی سفت باشد و نه خیلی آبکی. پوره را روی مخلوط گوشتها میریزیم. در یک کاسه رب گوجه و آب داغ را مخلوط کرده و روی غذا میریزیم.
مرحله هشتم
سپس پنیر چدار یا پنیر پیتزا را رنده کرده و به طور یکدست روی مواد میپاشیم. سپس ظرف را در فری که ۱۰ دقیقه پیش با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا پخته و پنیر روی آن آب شده و طلایی شود.