آموزش کباب بقچه

کباب یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران، ترکیه و عربستان است. یکی از انواع آن، کباب بقچه‌ای است که به روش پخت در فر تهیه می‌شود و ریشه ترکی دارد. در تهیه این غذا از فیله مرغ استفاده می‌شود که می‌توان به جای آن از گوشت چرخ‌کرده نیز استفاده کرد. فیله مرغ با سبزیجات مختلف سرخ و پخته می‌شود. سپس این مخلوط را درون خمیر یوفکا پیچیده و در فر با پنیر پیتزا پخته می‌شود. این غذا طعمی لذیذ و ظاهری شیک دارد و می‌توان آن را به صورت تک نفره برای مهمانی‌ها سرو کرد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه کباب بقچه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
هویج ۳ عدد
نخود فرنگی ۱ لیوان
روغن نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ترکیه ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
خمیر یوفکا چند ورق
مواد لازم برای سس بشامل
کره ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۴ قاشق غذا خوری
شیر ۴ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا برای رویه ۱۰۰ گرم

آموزش کباب بقچه

مرحله اول

برای درست کردن کباب بقچه‌ای خوشمزه به روش ترکی، ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به شکل ریز خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله، اجازه می‌دهیم روغن به خوبی داغ شود. بعد پیازها را به روغن اضافه می‌کنیم و آنها را تفت می‌دهیم تا کمی نرم و طلایی شوند. سپس فلفل قرمز را به پیازها اضافه می‌کنیم و کمی آن را هم تفت می‌دهیم. پس از آن، فیله‌های مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا فیله‌های مرغ را به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می‌کنیم و مجدداً تفت می‌دهیم. هویج‌ها را نیز می‌شوییم و خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌نماییم. بعد از آن، نخود فرنگی و در نهایت فلفل سیاه و نمک را اضافه می‌کنیم و همه را تفت می‌دهیم و می‌گذاریم تا کمی با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر یوفکا را به ۴ بخش تقسیم می‌کنیم. سپس داخل یک کاسه مناسب خمیر را قرار می‌دهیم و مواد سرخ شده را درون آن می‌ریزیم و آن را به شکل بقچه می‌بندیم. بعد از آن، بقچه‌ها را در یک ظرف مناسب فر که کف آن را کمی چرب کرده‌ایم، قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

سپس باقی مواد را هم به همین روش بقچه کرده و در کنار هم قرار می‌دهیم. حالا نوبت تهیه سس بشامل است. برای این کار، کره را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

وقتی که بوی خامی آرد از بین رفت و کمی تفت خورد، شیر را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود. نمک را به آن اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. سپس سس را روی بقچه‌های آماده شده می‌ریزیم.

مرحه هفتم

سپس پنیر پیتزای رنده شده را بر روی سس می‌پاشیم و در آخر کمی فلفل قرمز روی آن می‌ریزیم. ظرف را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا خمیرها بپزند و پنیر آب شود. بعد از آن، ظرف را از فر خارج کرده و سرو می‌کنیم.