آموزش کباب مرغ با سس فتا

کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب در ایران، ترکیه و کشورهای عربی است. یکی از انواع خوشمزه آن، جوجه کباب است. این کباب با استفاده از سینه یا ران بدون استخوان مرغ تهیه می‌شود. مرغ را با ادویه‌های مختلف طعم‌دار کرده و به سیخ می‌زنیم. می‌توانیم این کباب را در فر، روی گریل یا روی منقل درست کنیم. علاوه بر این، انواع سس‌های مختلف هم برای سرو کردن کنار این کباب وجود دارد. یکی از این سس‌ها سس فتا است که از پنیر فتا و ماست تهیه می‌شود. این سس خوشمزه وقتی کنار جوجه کباب سرو شود، ترکیب فوق‌العاده‌ای خواهد بود که می‌تواند در مهمانی‌ها و جشن‌ها هم استفاده شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آماده‌سازی کباب مرغ با سس فتا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ سینه یا ران بدون پوست و استخوان ۴۵۰ گرم
سس خردل دیژون یا سس خردل معمولی ۱ قاشق غذا خوری
زیتون ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ عدد
نمک و فلفل ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر یا سیر رنده شده نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
رزماری خرد شده ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس فتا
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
ماست ساده نصف لیوان
پودر سیر یا سیر رنده شده نصف قاشق چای خوری
آب لیمو (اختیاری) ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات خشک مانند پونه کوهی و شوید و نعنا ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش کباب مرغ با سس فتا

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ خوشمزه با“`html

ابتدا مرغ را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم. سپس در یک کاسه، سس خردل، روغن، پودر پیاز، سیر، رزماری، نمک و فلفل را به هم اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

بعد، تکه‌های مرغ را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و آنها را خوب در سس می‌غلطانیم. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم حداقل به مدت نیم ساعت تا ۱۲ ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود. در این مدت، سس فتا را آماده می‌کنیم.

مرحله سوم

برای درست کردن سس، مواد لازم مثل پنیر، ماست، پودر سیر، آبلیمو، سبزیجات خشک، نمک و فلفل را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید. سپس این سس را به مدت کمی در یخچال نگه می‌داریم. در این مرحله، تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را روی سیخ چوبی می‌کشیم.

مرحله چهارم

سپس در یک ماهیتابه گریل، تکه‌های مرغ را بدون روغن کباب می‌کنیم. اگر بخواهید، می‌توانید آنها را روی منقل یا در فر با سبزیجات مختلف کباب کنید. سس فتا را هم در زمان سرو کنار جوجه کباب می‌گذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)