آموزش تهیه کباب کوبیده از ماهی
کباب کوبیده ماهی یکی از غذاهای جدید و خوشمزه ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کباب کوبیده ماهی را یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
ماهی هوور یا ماهی دیگر | ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
کره حیوانی یخزده | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب کوبیده ماهی
مرحله اول
برای شروع تهیه کباب کوبیده، ابتدا ماهیها را بشویید و از پایین بدن آنها شکاف دهید. سپس استخوانها و ضایعات داخل ماهی را بیرون بیاورید و دوباره ماهیها را بشویید. بعد از این کار، بگذارید آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله، ماهیها را در یک سینی قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. بعد از این زمان، ماهی را از فریزر خارج کنید و پیاز و فلفل دلمهای را با رنده ریز رنده کنید.
مرحله سوم
حالا آب اضافی پیاز و فلفل را بگیرید و آنها را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس ماهی و کره یخزده را دو بار چرخ کنید تا کاملا یکدست شوند و بعد آنها را به کاسه حاوی پیاز و فلفل اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد از اینکه مایه کباب یکدست شد، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم
پس از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک نارنگی از مایه بردارید و روی سیخ شکل دهید. سپس این کار را برای تمام مایه کوبیده تکرار کنید و سیخهای آماده شده را برای کباب کردن کنار بگذارید.
مرحله ششم
در این مرحله، سیخها را روی منقل بچینید و به طور مداوم بچرخانید تا کبابها به صورت یکدست پخته شوند. در حین پخت، میتوانید مقداری کره و زعفران دمکرده را مخلوط کرده و روی کبابها بمالید تا طعم بهتری داشته باشند.
مرحله هفتم
در صورت تمایل، میتوانید چند عدد گوجهفرنگی و فلفل سبز هم به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید تا با کبابها بپزند. در نهایت، کبابها را به همراه گوجه و فلفل کبابی در ظرف مورد نظر سرو کنید و میتوانید با نان یا برنج نوش جان کنید.