آموزش کباب کوبیده مرغ با دنبه

کباب کوبیده مرغ با دنبه یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این کباب معمولاً کمی خشک می‌شود و به همین دلیل معمولا با سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود. اما اگر مقداری دنبه به این کباب اضافه کنیم، آن را نرم و خوشمزه‌تر می‌کند. نکته جالب درباره این کباب این است که هیچ بوی خاصی از دنبه در آن حس نمی‌شود. اگر تا به حال این کباب را با دنبه تهیه نکرده‌اید، حتماً این روش را امتحان کنید تا تفاوت را احساس کنید. برای دیدن تمام مراحل تهیه این کباب، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 600 گرم
دنبه 100 گرم
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
جعفری 1 دسته
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب مرغ با دنبه

مرحله اول

برای درست کردن کباب مرغ با دنبه، اول گوشت مرغ را می‌شوییم و استخوان‌های آن را به طور کامل جدا می‌کنیم. سپس مرغ را به تکه‌های کوچکتر برش می‌زنیم. بعد پوست سیر و پیازها را گرفته و آنها را می‌شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت مرغ، سیر، پیاز و دنبه گوسفندی را در چرخ‌گوشت می‌ریزیم و همه را با هم چرخ می‌کنیم. اگر چرخ گوشت ندارید، می‌توانید از مخلوط‌کن استفاده کنید.

مرحله سوم

حالا مخلوط گوشت مرغ را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و همراه با آرد سوخاری، زعفران دم‌کرده، نمک، پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا باید مایه کباب را با دست کمی ورز بدهیم تا خوب مخلوط و منسجم شود. اگر حس کردید که مایه کباب کمی شل است، می‌توانید مقداری آرد سوخاری اضافه کنید. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه کباب کمی استراحت کند. بعد از یک ساعت که مایه کباب آماده شد، کاسان را از یخچال بیرون می‌آوریم و آماده قالب زدن کباب‌ها می‌شویم.

مرحله ششم

حالا می‌توانیم از مایه کباب تکه‌های مناسب را برای کباب درست کنیم و آن‌ها را بر روی سیخ بزنیم.