آموزش کتلت لوبیا چیتی

کتلت لوبیا چیتی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. در ادامه می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کتلت لوبیا چیتی را ببینید. با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لوبیا چیتی ½ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایع به مقدار کافی

آموزش کتلت لوبیا چیتی

مرحله اول

برای تهیه کتلت لوبیا چیتی، از شب قبل لوبیا چیتی را در یک کاسه آب خیس کنید تا نرم شود و نفخ آن از بین برود. بعد از خوابیدن، لوبیا را آبکشی کرده و در یک قابلمه مناسب بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله حدود ۲ تا ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لوبیا چیتی به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، سیب زمینی‌ها را پوست کرده و خوب بشویید و سپس به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا اجازه دهید سیب‌زمینی و لوبیا چیتی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند تا کاملاً نرم شوند. پس از پختن، سیب‌زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کرده و در یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله، لوبیا چیتی را در کاسه‌ای دیگر بریزید و با گوشتکوب به خوبی له کنید، سپس آن را به کاسه حاوی سیب‌زمینی اضافه کنید. سیر را رنده کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از ترکیب خوب مواد، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت مخلوط شود. سپس یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید.

مرحله ششم

وقتی روغن داغ شد، دست خود را مرطوب کنید و به اندازه یک نارنگی از مخلوط کتلت بردارید، سپس آن را به صورت گرد و نازک شکل دهید و در روغن داغ قرار دهید تا خوب سرخ شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در نهایت، کتلت‌ها را از روغن خارج کرده و با حوله کاغذی روغن اضافی آن‌ها را بگیرید. سپس در ظرفی که مد نظر دارید بچینید و با نان سرو کنید.