“`html
آموزش کتلت مرغ با سس
کتلت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است. کتلت مرغ با سس بادمجان با سینه مرغ، پیاز و ادویههای مختلف تهیه میشود. کتلتها جداگانه سرخ میشوند و هنگام سرو روی سس بادمجان قرار میگیرند. سس بادمجان هم از ترکیب بادمجان و گوجه سرخ کرده درست میشود. برای یادگیری کامل نحوه تهیه کتلت مرغ با سس بادمجان، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و فلفل سفید | به مقدار لازم |
پاپریکا و نمک و پودر سیرو زردچوبه | به مقدار لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | مقداری |
آموزش کتلت مرغ با سس
مرحله اول
برای درست کردن کتلت مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ میکنیم. سپس آنها را داخل یک کاسه میریزیم و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و پودر سیر را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد سوخاری را هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
بعد از این کار، مایه کتلت را برای یک ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. بعد، مایه را به شکل کتلت فرم میدهیم و سرخ میکنیم. در وسط پخت، زعفران دم کرده را هم اضافه میکنیم.
مرحله سوم
زمانی که دو طرف کتلتها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. حالا وقت تهیه سس بادمجان است. بادمجانها را میشوریم، پوست میگیریم و خرد میکنیم و در آب و نمک میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از نیم ساعت، بادمجانها را آبکش کرده و با یک پارچه تمیز خشک میکنیم. سپس دوباره یک تابه را با کمی روغن داغ میکنیم و بادمجانها را درون آن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
گوجهها را شسته و خرد میکنیم. میتوانیم آنها را رنده هم کنیم که بستگی به سلیقه خود دارد. سپس گوجهها را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. بعد، رب گوجه را هم اضافه کرده و میگذاریم تا سرخ شود و آب گوجهها کشیده شود.
مرحله ششم
وقتی که سس کمی غلیظ شد، بادمجانهای سرخ شده را که له کردهایم به آن اضافه میکنیم. سپس نمک، فلفل سیاه و سفید، پاپریکا و پودر سیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در نهایت، این سس را در ظرفی میریزیم و کتلتها را روی آن سرو میکنیم.