آموزش کتلت مرغ و قارچ

کتلت مرغ و قارچ یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. شما می‌توانید بسته به سلیقه خود، از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، سبزیجات معطر، و سیب‌زمینی نیز استفاده کنید. این کتلت خوشمزه به خاطر ترکیب قارچ و مرغ و زعفران، گزینه خوبی برای پیش غذا در مهمانی‌هاست. معمولاً کتلت‌ها را با دست شکل می‌دهند، اما اگر بخواهید می‌توانید از قالب هم استفاده کنید تا همه کتلت‌ها سایز و شکل یکسانی داشته باشند. برای یادگیری بهتر این دستور پخت با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت ران مرغ 600 گرم
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری 1 دسته کوچک
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
آرد سوخاری برای سرخ کردن ½ لیوان

دستور پخت کتلت مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا باید گوشت مرغ را چرخ کنید و در یک کاسه بگذارید. مهم است که از گوشت ران مرغ استفاده کنید و اگر خواستید می‌توانید کمی هم از سینه مرغ به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را رنده کرده و با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را همراه با زعفران دم کرده، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به کاسه گوشت مرغ اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش داده و سپس یک تابه مناسب روی شعله قرار دهید و…

“““html

یک قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه می‌ریزیم. بعد قارچ‌ها را به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

قارچ‌ها را آنقدر تفت می‌دهیم که تمام آبشان بخار شود، بعد آنها را کنار می‌گذاریم تا کاملاً خنک شوند. وقتی قارچ‌ها سرد شد، آنها را آسیاب کرده و به کاسه‌ای که دیگر مواد در آن هستند، اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایه کتلت یکدست و چسبناک شود.

مرحله ششم

این مایه کتلت به خاطر وجود قارچ، نسبت به کتلت‌های دیگر چسبناک‌تر است و این کاملاً طبیعی است. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال می‌گذاریم تا مایه کتلت به خوبی استراحت کند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه مایه کتلت استراحت کرد، آن را از یخچال خارج می‌کنیم. سپس نصف لیوان آرد سوخاری را داخل یک بشقاب می‌ریزیم و جلوی خودمان می‌گذاریم. در ادامه یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

حالا کمی روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم روغن داغ شود. سپس از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و با دست به صورت گرد شکل می‌دهیم و وسط آن را با انگشت سوراخ می‌کنیم.

مرحله نهم

آنگاه به آرامی کتلت‌ها را در روغن داغ می‌ریزیم تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. سپس روغن اضافی آنها را باید بگیریم.

مرحله دهم

برای این کار، کتلت‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود، و بعد آنها را در ظرف مورد نظر خودمان می‌چینیم. این کتلت خوشمزه را می‌توانیم با خیارشور، گوجه‌فرنگی و نان سرو کنیم.