“`html
آموزش کدو شکم پر
کدو شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و کم کالری است که در کشورهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری روش درست کردن این غذا قدم به قدم، ادامه مطلب را در سایت رضیم مطالعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۵ تا ۶ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۲ ورق |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آب جوش | به مقدار کافی |
آموزش کدو شکم پر
مرحله اول
برای درست کردن کدو شکم پر، ابتدا کدوها را خوب شسته و سپس آنها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم.
“““html
در این مرحله، وسط کدوها را به آرامی با قاشق خالی میکنیم، طوری که به بافت بدنه کدوها آسیبی نرسد.
مرحله دوم
یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس کدو سبزهای برش داده شده را داخل تابه میریزیم و آنها را خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند. در همین زمان، پیاز را به شکل ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
زمانی که کدو سبزها به خوبی سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. سپس پیاز خرد شده را همراه کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و آن را خوب تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله چهارم
حالا سیر را رنده میکنیم و به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب تفت میدهیم تا عطر سیر و ادویهها آزاد شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
گوشت چرخ کرده را برای چند دقیقه تفت میدهیم تا سرخ شود. بعد از آن فلفل دلمهای و قارچ را به شکل ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. در ادامه درب تابه را میگذاریم تا مواد با آب خود پخته شوند.
مرحله ششم
وقتی که آب داخل تابه کم شد، مواد را به یک سمت تابه میزنیم و رب گوجهفرنگی را در سمت خالی تابه اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه تفت میزنیم تا رب گوجهفرنگی کاملاً سرخ شود و طعم خامی آن از بین برود.
مرحله هفتم
حالا ریحان خرد شده را اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن با دیگر مواد، تابه را از روی حرارت برمیداریم. در ادامه، کدوهای سرخ شده را در یک تابه مناسب میگذاریم و شکم آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر میکنیم.
مرحله هشتم
برای تهیه سس، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم تا طعم خامی آن از بین برود.
مرحله نهم
در ادامه، گوجهفرنگیها را پوره میکنیم و به همراه یک لیوان آب جوش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم. سپس درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم سس به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
مرحله دهم
حالا تابهای که کدو سبزها در آن هستند را روی حرارت میگذاریم و سس را از کنار کدوها به آرامی داخل تابه میریزیم. ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا سس شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را میگذاریم تا کدوها به طور کامل پخته شوند.
مرحله یازدهم
در ۱۰ دقیقه آخر، کمی پنیر پیتزا و پنیر گودا روی کدوها میریزیم. سپس دوباره درب تابه را میگذاریم تا پنیرها به طور کامل ذوب شوند. در نهایت، کدوهای شکم پر را در ظرف مورد نظرمان میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم.