آموزش کلوچه نادری
کلوچه نادری یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ایران است که برای میانوعده بسیار مناسب میباشد. اگر میخواهید طرز تهیه این کلوچه خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم خمیر کلوچه نادری |
|
کره | ۴۲ گرم |
آرد سفید | ۱۶۰ گرم |
بکینگ پودر | ⅓ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۵۵ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ۴۰ گرم |
روغن مایع | ۱۰ گرم |
مواد لازم درون کلوچه |
|
کره | ۱۰ گرم |
آرد سفید | ۸ گرم |
پودر قند | ۵ گرم |
پودر گردو | ۲۵ گرم |
روغن مایع | ۱۰ گرم |
پودر دارچین | به مقدار کافی |
آموزش کلوچه نادری
مرحله اول
برای تهیه کلوچه نادری
برای شروع کار در خانه، تمامی مواد خوراکی که در یخچال هستند را حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع، از یخچال خارج کنیم تا به دمای اتاق برسند. حالا کرهای که نرم شده را در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
بعد از آن، روغن مایع را به همراه زرده تخممرغ، وانیل و پودر قند به کاسه میافزاییم و با همزن برقی روی دور تند خوب هم میزنیم تا همه مواد یکدست و یکنواخت شوند، سپس شیر را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حال مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک میریزیم و آن را سه بار الک میکنیم. اکنون مواد آردی را به آرامی به کاسه اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.
مرحله چهارم
حالا روی کاسه را با درپوش میپوشانیم و آن را در یخچال قرار میدهیم تا خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. در این میان، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود.
مرحله پنجم
در مرحله بعد، به تهیه مواد میانی میپردازیم. برای این کار، کره را که به دمای اتاق رسیده است، به همراه روغن مایع و پودر گردو در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس پودر قند را به همراه آرد سفید درون الک میریزیم.
مرحله ششم
حالا مواد خشک را درون کاسه الک کرده و با قاشق هم میزنیم تا مایه میانی کاملاً یکدست شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو از آن جدا میکنیم، سپس مقداری از مایه میانی را وسط آن قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا خمیر را به شکل توپ جمع کرده و با فاصله از هم روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم، میچینیم. سپس مهره دلخواه را به آرد آغشته کرده و روی خمیرها مهر میزنیم و مقداری پودر دارچین روی آنها الک میکنیم.
مرحله هشتم
سینی را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه میدهیم تا کلوچهها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بمانند تا به خوبی پخته شوند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کلوچهها خنک شوند. نوش جان.