آموزش کوفته مرغ
کوفته مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در جهان است که به روشها و مواد مختلفی تهیه میشود. هر کشور نسخه خاصی از این غذا را دارد و معمولاً در تهیه آن از سبزیجات استفاده میشود. این غذا به کتلت مرغ شباهت زیادی دارد و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. در برخی از دستورها از برنج پخته شده هم استفاده میشود که باعث میشود کوفته تردتر و خوشمزهتر شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 600 گرم |
پیاز | 1 عدد درشت |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
جعفری | 1 دسته کوچک |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 1 یا 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر و زنجبیل | به مقدار کافی |
پاپریکا و دارچین | به مقدار کافی |
زنجبیل و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته مرغ
مرحله اول
برای تهیه کوفته مرغ، ابتدا سینه و ران مرغ را چرخ میکنیم و در کاسهای میریزیم. پیاز را پوست کنده و میشویم و سپس آن را رنده میکنیم. در گام بعدی، فلفل دلمهای را میشویم و دانهها و کلاهک آن را جدا میکنیم.
مرحله دوم
سپس فلفل دلمهای را نیز رنده کرده و به مرغ اضافه میکنیم. جعفری را ریز خرد کرده و به همراه پیاز به مواد اضافه میکنیم. حالا تخممرغ را در یک پیاله شکسته و در صورت سالم بودن به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، انواع ادویهها شامل زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، زنجبیل، فلفل و کمی دارچین در صورت تمایل به مواد اضافه کرده و همه مواد را با قاشق مخلوط میکنیم. سپس با دست ورز میدهیم تا مایه کوفته یکدست و منسجم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، تابهای را با روغن زیاد روی حرارت کم گرم میکنیم. بعد به اندازه یک گردو از مایه برمیداریم و آن را به شکل لولهای یا هر شکلی که دوست دارید درست میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
مرحله پنجم
پس از سرخ شدن یک طرف کوفتهها، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. سپس کوفتهها را روی توری قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها خارج شود و در نهایت در ظرف مورد نظر سرو کرده و با سس دلخواه نوش جان کنید.