آموزش کوکوی سبزیجات
کوکوی سبزیجات یک غذای خوشمزه و سریع ایرانی است که میتوان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی ساده، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
هویج | ۲ عدد بزرگ |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
ذرت | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۶ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی سبزیجات مجلسی، ابتدا هویجها را به صورت مربعی کوچک خرد میکنیم. سپس آنها را به همراه ذرت و نخود فرنگی داخل یک قابلمه میریزیم. بعد از آن، ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سبزیجات نرم شوند. وقتی سبزیجات کاملاً پخته شدند، آنها را آبکشی کرده و در کنار میگذاریم تا آب اضافیشان خارج شود.
مرحله سوم
برای اینکه آب اضافی سبزیجات پختهشده را بگیریم، میتوانیم آنها را روی یک حوله کاغذی بگذاریم تا کاملاً خشک شوند. سپس سیبزمینیها را رنده کرده و پس از گرفتن آب اضافیشان، داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز و سیرها را نیز به شکل رنده شده به کاسه اضافه میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. اگر به طعم سیر علاقه ندارید، میتوانید آن را از فهرست مواد حذف کنید.
مرحله پنجم
حالا تخممرغها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم. سپس سبزیجات پخته شده (هویج، ذرت و نخود فرنگی) را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن مایع در آن میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، مایه کوکو را به طور کامل داخل تابه میریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم.
مرحله هفتم
حالا باید صبر کنیم تا یکی از طرفهای کوکو خوب سرخ شود. سپس آن را برش زده و برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در پایان، کوکوی سبزیجات را داخل یک ظرف مورد نظر میریزیم و به همراه نان سرو میکنیم.