“`html
آموزش کوکوی کلم بروکلی
کوکوی کلم بروکلی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که با روشها و مواد متنوعی درست میشود. همانطور که میدانید، کلم بروکلی کالری کمی دارد و میتواند به افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن کمک کند. به همین دلیل، این کوکو یک گزینه عالی برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند. البته کوکویی با کلم بروکلی و گوشت چرخ کرده هم وجود دارد که کالری آن مناسب است و برای افرادی که رژیم ندارند هم مناسب میباشد. برای یادگیری تهیه این کوکو با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
کلم بروکلی | 800 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
مغز گردوی نیم کوب | 50 گرم |
زرشک | 3 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن حیوانی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
دستور پخت کوکوی کلم بروکلی
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی کلم بروکلی، ابتدا ساقههای کلم بروکلی را جدا کرده و آنها را خوب میشوییم. سپس کلمها را خرد میکنیم تا خیلی کوچک شوند.
مرحله دوم
کلمهای خرد شده را در یک کاسه میریزیم. بعد سیرها را پوست کنده، شسته و ریز خرد میکنیم و به کلمها اضافه میکنیم. سپس تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم.
مرحله سوم
اگر تخممرغها سالم بودند، آنها را به کاسه کلم و سیر اضافه میکنیم. بعد نمک، فلفل سیاه، زعفران و آرد را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
اگر احساس کردید که تخممرغها کم هستند، میتوانید یک عدد دیگر هم به ترکیب اضافه کنید. سپس یک ماهیتابه را روی حرارت پایین قرار میدهیم و کره یا روغن را داخل آن میریزیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
حالا بیشتر مخلوط را داخل ماهیتابه میریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف میکنیم. سپس زرشک و مغز گردوهای خرد شده را روی مخلوط میپاشیم تا طعم بهتری بگیرد.
“““html
روی مایه کوکو زرشک و گردو پخش میکنیم.
مرحله ششم
به یاد داشته باشید که دور مایه کوکو باید حدود یک بند انگشت خالی بگذارید و سپس بقیه مایه را روی زرشک و گردوها بریزید. بعد با پشت قاشق روی آن را خوب صاف کنید.
مرحله هفتم
حالا درب تابه را بگذارید و بگذارید با حرارت کم به مدت 30 دقیقه بپزد و سرخ شود. وقتی یک سمت کوکو کاملاً سرخ شد، بشقابی به اندازه تابه روی آن قرار دهید و کوکو را به آرامی داخل بشقاب برگردانید.
مرحله هشتم
سپس کوکو را به آرامی دوباره داخل تابه بگذارید تا سمت دیگر کوکو نیز به مدت 30 دقیقه سرخ شود. همچنین میتوانید مایه کوکو را داخل یک قالب بریزید و آن را در فر بپزید. بعد از سرخ شدن کوکو، میتوانیم آن را برش بزنیم و همراه با سس دلخواهتان میل کنید.
مرحله نهم
اگر بخواهید میتوانید کوکو را به صورت دانهای هم سرخ کنید. برای این کار بهتر است از یک قالب گرد استفاده کنید تا همه کوکوها اندازه یکسانی داشته باشند. اگر قالب گرد هم نداشتید، میتوانید با دست کوکوها را شکل دهید.