آموزش کوکو باقلا سبز

کوکو یکی از غذاهای محبوب است که با ترکیب سبزیجات و تخم مرغ درست می‌شود. کوکو باقالا سبز یک نوع خوشمزه و زیبا از کوکو است که به راحتی می‌توان آن را در ماهیتابه درست کرد و برای مهمانی‌ها و مراسم خاص تزئین و سرو کرد. این کوکو از باقالی پوست کنده و سبزیجات خرد شده تهیه می‌شود که با تخم مرغ ترکیب می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کوکو باقلا سبز را ببینید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی ۳۰۰ گرم
تره دو دسته کوچک
شوید یک دسته کوچک
جعفری یک دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد کوچک
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه

آموزش کوکو باقلا سبز

مرحله اول

برای تهیه یک کوکو خوشمزه با باقالا سبز، نخست باقالی‌ها را همراه با مقداری آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند. سپس آن‌ها را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله دوم

نکته مهم این است که باقالی‌ها باید بدون پوست باشند. آن‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و با کمک گوشت‌کوب برقی یا دستی له می‌کنیم. سپس سبزیجات را می‌شوییم و خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا سیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را به باقالی‌ها اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را می‌شوییم، پوست می‌کنیم و رنده می‌کنیم. آب پیاز را با دست می‌گیریم و آن را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم مرغ را هم اضافه کرده و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه می‌زنیم و همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله پنجم

سپس با قاشق مقداری از مواد را برمی‌داریم و درون تابه با فاصله می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کوکوها سرخ شوند. بعد از اینکه یک طرف کوکوها سرخ شد، آن‌ها را با احتیاط برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

اگر می‌خواهید ظاهر کوکوها زیباتر شود، می‌توانید از قالب‌های فلزی استفاده کنید یا همه‌ی مواد را به صورت یکجا درون تابه بریزید و سرخ کنید. در نهایت کوکو را در یک ظرف مناسب کنار انواع سس سرو می‌کنیم.