آموزش کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده

کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه آن به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
هویج ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۷ عدد
پودر گل سرخ ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ½ فنجان
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده خوشمزه، اول لوبیا سبز را به صورت ریز خرد کنید و در یک قابلمه با آب بریزید. سپس یک پیمانه آب به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید لوبیا سبز با درب بر روی آب جوش بجوشد تا کاملا پخته شود و رنگش تغییر نکند. سپس یک تابه متوسط روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا خوب داغ شود.

مرحله سوم

زمانی که روغن داغ شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و آن را تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و ادامه دهید تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه گوشت پخته شد، آن را از روی حرارت بر دارید و برای ادامه مراحل آماده باشید.

“““html

پس از اینکه لوبیا سبز کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و آبکش می‌کنیم. سپس یک تابه بی‌روغن روی حرارت متوسط می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تابه خوب داغ شود. حالا لوبیا سبز را درون تابه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا لوبیا سبز را تفت می‌دهیم تا آب آن به طور کامل تبخیر شود، سپس آن را از تابه بیرون می‌آوریم. بعد، پوست هویج، سیب‌زمینی و پیاز را جدا کرده و هر سه را به صورت خلالی و بسیار نازک خرد می‌کنیم (مثل چیپس).

مرحله ششم

در این مرحله، در همان تابه که لوبیا سبز را تفت دادیم، مقدار زیادی روغن مایع می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم روغن خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد، سیب زمینی‌های خلالی را درون تابه می‌ریزیم و کاملا سرخ می‌کنیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملا سرخ و طلایی شدند، آن‌ها را از تابه بیرون می‌آوریم و روی دستمال روغن‌گیری می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان خارج شود. سپس هویج‌های چیپسی را به تابه اضافه می‌کنیم و کاملا سرخ می‌کنیم.

مرحله هشتم

بعد از سرخ شدن هویج‌ها، آن‌ها را هم از تابه بیرون می‌آوریم و مانند سیب‌زمینی‌ها روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان جدا شود. سپس پیاز را به تابه می‌ریزیم و بعد از سرخ شدن آن را هم از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا پیاز را درون صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی‌اش برود. بعد به همه مواد اجازه می‌دهیم خوب خنک شوند. سپس لوبیا سبز را به همراه پیاز سرخ شده، سیب‌زمینی، هویج و گوشت چرخ‌کرده در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دهم

حالا کمی نمک و فلفل سیاه، به علاوه پودر گل سرخ، زعفران دم‌کرده، پودر دارچین و تخم‌مرغ‌ها را به کاسه اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله، قاشق داغ را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گرم شود. سپس کمی روغن مایع در تابه می‌ریزیم و مایه کوکو را داخل آن می‌ریزیم. حالا روی مایه کوکو را با قاشق صاف می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

سپس تابه را روی شعله پخش‌کن می‌گذاریم و درب آن را می‌بندیم. اجازه می‌دهیم کوکو به مدت ۵۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کامل بپزد. بعد از این زمان، کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب سرخ و طلایی شود.

مرحله سیزدهم

وقتی دو طرف کوکو کاملا سرخ شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کوکو را درون ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در نهایت می‌توانیم روی کوکوی لوبیا سبز را به دلخواه با زرشک، خلال پسته، خلال بادام و سیب‌زمینی خلالی تزیین کنیم. نوش جان!