آموزش کوکو مرغ خام

کوکوی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. در چند روش، ابتدا گوشت مرغ را می‌پزند، بعد آن را رنده یا میکس می‌کنند و به مایه کوکو اضافه می‌نمایند. اما در این دستور ما از گوشت مرغ خام استفاده می‌کنیم که مستقیم در روغن سرخ می‌شود و به همین خاطر به آن کوکوی مرغ خام می‌گویند. همچنین در تهیه این کوکو می‌توانیم از مواد مختلفی مانند فلفل دلمه‌ای و قارچ استفاده کنیم. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 500 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 3 حبه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
جعفری 1 دسته کوچک

دستور پخت کوکوی مرغ خام

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی مرغ خام خوشمزه، اول سینه و ران مرغ را چرخ می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس پیازها را رنده کرده و بعد از گرفت آب اضافی‌اش، به کاسه مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سیر را نیز رنده می‌کنیم و به همراه تخم‌مرغ به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد جعفری را ریز خرد کرده و همراه با آرد سوخاری، پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و در یخچال می‌گذاریم تا مایه کوکو کمی استراحت کند. یک ساعت بعد، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. دستان خود را کمی چرب کرده و سپس از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک برمی‌داریم و با دست شکل می‌دهیم.

مرحله پنجم

ماهی کوکو را گرد شکل می‌دهیم و به آرامی درون روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شود. بعد از 3 تا 5 دقیقه، کوکوها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه کوکوها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در پایان، کوکوها را در یک ظرف سرو می‌کنیم و با خیارشور، گوجه فرنگی و نان ارائه می‌دهیم.