آموزش کوکی مارمالادی
کوکی مارمالادی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست. اگر میخواهید این کوکیهای خوشمزه را تهیه کنید، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل و دستور پخت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکی مارمالادی | |
آرد | ۴۰۰ گرم |
خامه ترش | ۲۰۰ گرم |
مارگارین | ۲۰۰ گرم |
مارمالاد سیب | به مقدار لازم |
پودر قند | برای تزیین |
دستور تهیه کوکی مارمالادی
مرحله اول
برای شروع کار، ابتدا آرد را الک میکنیم. سپس آن را همراه با خامه ترش و مارگارین نرم شده به درون یک کاسه میریزیم. حالا این مواد را به خوبی با هم ترکیب میکنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله، خمیر را در یک سلفون میپیچیم و آن را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
مرحله سوم
حالا خمیرها را روی کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم. سپس خمیرها را به مربعهای ۴ در ۴ سانتیمتر برش میزنیم و در صورت تمایل، طراحیهای دلخواهی روی آنها ایجاد میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مقداری از مارمالاد سیب را در وسط هر مربع خمیر قرار میدهیم و آنها را به شکل قطری میپیچیم. اگر به تصویر بالا نگاه کنید، متوجه میشوید که این کار بسیار ساده است.
مرحله پنجم
حال فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس یک ورق کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار میدهیم و کوکیها را به فاصله کمی از هم در سینی میچینیم.
مرحله ششم
در این مرحله، سینی را درون فر میگذاریم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا کوکیها به خوبی بپزند. سپس آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شوند. بعد از خنک شدن، آنها را در یک ظرف مرتب میچینیم و با پودر قند تزیین میکنیم.