آموزش کیک آلو فرانسوی

کیک ها غذاهای خوشمزه ای هستند که معمولاً به عنوان میان وعده، صبحانه و عصرانه سرو می شوند. شما می توانید کیک فرانسوی را با توجه به سلیقه خود و مهمان هایتان در خانه تهیه کنید و میز پذیرایی زیبایی را با این کیک خوشمزه تزئین کنید. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک آلو فرانسوی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک آلو فرانسوی
آرد یک و نیم پیمانه
کره یک چهارم پیمانه معادل ۶۰ گرم
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خامه ترش ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آلو خرد شده ۲ پیمانه
نمک کمی

آموزش کیک آلو فرانسوی

مرحله اول

برای درست کردن کیک آلو خوشمزه به روش فرانسوی، اول کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. سپس کره نرم شده را به همراه شکر در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن برقی هم می زنیم تا ترکیب نرم و روشنی بدست آید.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم مرغ و وانیل را اضافه می‌کنیم و دوباره حدود ۳ الی ۴ دقیقه با سرعت بالا هم می‌زنیم. سپس خامه ترش و آرد را اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم. پس از آن، مواد را داخل قالب بیست سانتی که کاغذ روغنی در آن گذاشته‌ایم، می‌ریزیم.

مرحله سوم

برای اینکه مواد را راحت‌تر صاف کنیم، لیسک را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. سپس آلوها را به طور مرتب روی سطح مواد می‌چینیم. قالب را داخل فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت چهل دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شود.

مرحله چهارم

برای اطمینان از پخت کیک، می‌توانیم از خلال دندان یا سیخ چوبی کمک بگیریم و آن را چک کنیم. پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. بعد از اینکه کیک سرد شد، می‌توانیم روی آن پودر قند بپاشیم. این کیک را می‌توانیم با خامه فرم گرفته و بستنی وانیلی سرو کنیم.