آموزش کیک انگور

کیک انگور یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که در کشورهای مختلف درست می‌شود. این کیک دستورهای متفاوتی دارد. برای یادگیری درست کردن کیک انگور به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک انگور
کره ۲۰۰ گرم
انگور قرمز دانه ریز ۱ فنجان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۲٫۵ پیمانه
پودر فندق یا آرد بادام ۱ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۱ بسته
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری

آموزش کیک انگور

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک انگور، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. این کار باعث می‌شود که فر در زمان آماده شدن مایه کیک گرم باشد. سپس قالب را با کاغذ روغنی یا کمی روغن چرب می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و سپس الک می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. حالا تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می‌زنیم.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط تخم‌مرغ‌ها کمی پف کرد و رنگش روشن شد، کره ذوب‌شده و شیر در دمای اتاق همراه با رنده پوست لیمو و پودر فندق را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را در دو نوبت به مخلوط اضافه می‌کنیم و با لیسک آرام هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس دانه‌های انگور را به آرد آغشته کرده و به مایه کیک می‌زنیم.

مرحله پنجم

مایه کیک را در قالب آماده می‌ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار می‌دهیم تا کیک بپزد. نیاز است که کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد. توجه داشته باشید که در ۳۰ دقیقه اول نباید درب فر را باز کنیم.

مرحله ششم

بعد از ۴۰ دقیقه، با خلال دندان کیک را تست می‌کنیم. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است و می‌توانیم آن را از فر خارج کنیم. سپس صبر می‌کنیم تا کیک کمی خنک شود و بعد آن را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.