آموزش کیک براونی کاراملی

کیک براونی کاراملی یک نوع کیک شکلاتی است که به صورت دو لایه در یک قالب مستطیلی پخته می‌شود و بعد به شکل مربع برش داده می‌شود و به عنوان یه شیرینی خوشمزه سرو می‌شود. در این کیک از سس کارامل نمکی برای پر کردن لایه‌ها استفاده می‌شود. بافت این کیک نرم و سبک است و وجود پودر گردو و گردو خرد شده آن را بسیار مغذی و خوشمزه کرده است. طعم نمکی کارامل و شیرینی آن با طعم شکلات، ترکیب خوشمزه‌ای ایجاد می‌کند. برای پر کردن این کیک می‌توانید از کارامل ساده هم استفاده کنید. اگر می‌خواهید دستور پخت کامل و مرحله‌به‌مرحله کیک براونی کاراملی را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک براونی کاراملی
تخم مرغ ۱۹۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۲۵۰ گرم
کره ۱۹۵ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
پودر گردو ۷۰ گرم
گردو خرد شده ۳۵ گرم
مواد لازم برای کارامل نمکی
شکر ۱۸۵ گرم
خامه ۱۸۵ گرم
گلوکز ۲۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
نمک دریایی یک چهارم قاشق چای خوری

آموزش کیک براونی کاراملی

مرحله اول

برای درست کردن کیک براونی خوشمزه با طعم کاراملی، اولین قدم این است که شکر قهوه‌ای و تخم‌مرغ را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا رنگ مخلوط روشن‌تر شود. سپس کره و شکلات را ذوب کرده و باهم مخلوط کنید.

“`

مرحله دوم

حالا تخم مرغ و شکر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس آرد و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط می‌کنیم. حالا این مخلوط آرد را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و هم می‌زنیم. همچنین پودر گردو را نیز اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از این که مواد خوب مخلوط شدند، کف یک قالب مستطیلی به اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. کمی روغن روی کاغذ روغنی می‌زنیم و سپس مخلوط کیک را داخل قالب می‌ریزیم. نصف مواد را با مغز گردو خرد شده مزین می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، قالب را درون فر که ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم و به مدت ۱۷ دقیقه در وسط فر می‌پزیم. وقتی کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله پنجم

در این حین که کیک در حال پخت و سرد شدن است، مواد کارامل نمکی را آماده می‌کنیم. برای این کار، یک قابلمه برمی‌داریم و گلوکز را درون آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کاراملی شود.

مرحله ششم

در این مرحله کره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. در یک قابلمه دیگر، خامه را می‌ریزیم و کمی گرم می‌کنیم. سپس خامه را به مخلوط کاراملی اضافه می‌کنیم. نمک را هم زده و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا کارامل را تا دمای ۱۱۸ درجه سانتی‌گراد حرارت می‌دهیم.

مرحله هفتم

وقتی به دمای ۱۱۸ درجه رسید، بلافاصله آن را در یک کاسه آب خنک قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا دما افزایش پیدا نکند. در این مرحله وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. می‌توانیم طعم کارامل را بچشیم و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنیم.

مرحله هشتم

یادتان باشد که میزان نمک به سلیقه شما بستگی دارد. کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و از وسط نصف می‌کنیم. یک لایه کیک را در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم. یک لایه کارامل نمکی روی آن می‌ریزیم و سپس لایه دوم را روی آن می‌گذاریم.

مرحله نهم

سپس کیک را در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شود. بعد از آن، کیک را برش می‌زنیم. می‌توانیم به جای کارامل نمکی، از کارامل ساده استفاده کنیم. یا می‌توانیم به جای کارامل، شیر عسلی را به مدت ۵ ساعت بجوشانیم و به جای کارامل میان دو لایه کیک بمالیم.