آموزش کیک بلوبری

کیک بلوبری یک کیک ساده ولی با طعمی خاص است. ما این کیک را با موس بلوبری تزیین می‌کنیم. می‌توان از این کیک به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا در کافی شاپ‌ها استفاده کرد. موس و فیلینگ کیک با بلوبری تهیه می‌شود. اگر دوست دارید می‌توانید به جای بلوبری از توت یا توت فرنگی استفاده کنید. این کیک ظاهر زیبایی دارد و نیاز به تزیین خاصی ندارد.

“““html
مواد لازم بلوبری
آرد ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۹۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
کرم نرم شده ۸۵ گرم
شیر ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱۰ گرم
لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ
بلوبری پوره شده ۸۰ گرم
پنیر ۸۰ گرم
خامه ترش ۱۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
ژلاتین ۴ گرم
مواد لازم موس
بلوبری ۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
ژلاتین ۹ گرم

دستور پخت کیک بلوبری

مرحله اول

برای درست کردن کیک بلوبری، ابتدا نیم ساعت قبل از پخت، همه مواد را از یخچال بیرون می‌آوریم تا گرم شوند. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم. یک کاسه برمی‌داریم و کره نرم شده را با شکر مخلوط می‌کنیم و با همزن می‌زنیم تا روشن و سفید شود.

مرحله دوم

در این مرحله، نمک، وانیل و رنده‌ی پوست نصف لیمو را به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. نصف شیر مورد نیاز را هم به آن اضافه کرده و با همزن در دور کم می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کرده‌ایم، به آرامی به ترکیب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس روغن را هم اضافه می‌کنیم و باقی شیر را می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

یک قالب گرد با سایز ۱۶ سانتی‌متر برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. مواد را درون قالب می‌ریزیم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم تا رنگ کیک طلایی شود.

مرحله پنجم

کیک را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم کمی خنک شود. سپس با دقت از قالب خارجش می‌کنیم و با چاقوی تیز کیک را به سه لایه برش می‌زنیم. برای مواد بین لایه‌ها، پودر ژلاتین را با ۲۰ گرم آب سرد خیس می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس آن را روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا کاملاً حل و شفاف شود. در یک کاسه، بلوبری پوره شده را با خامه ترش و شکر مخلوط می‌کنیم و سپس ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود.

مرحله هفتم

یک حلقه ۱۶ سانتی‌متری برمی‌داریم و روی ظرف می‌گذاریم. لایه اول کیک را درون حلقه قرار می‌دهیم. سپس نیمی از مواد را روی آن می‌ریزیم و صاف می‌کنیم. لایه دوم کیک را که گذاشتیم، بقیه مواد را روی آن می‌ریزیم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه سطح را صاف کردیم، لایه سوم کیک را می‌گذاریم و آن را به مدت کافی در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملاً سفت شود. سپس پودر ژلاتین را با ۴۵ گرم آب مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا حل و شفاف شود.

مرحله نهم

در یک کاسه، همه مواد به جز ژلاتین را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم. یک حلقه ۱۸ سانتی‌متری برداشته و روی ظرف مورد نظر با فویل می‌پوشانیم.

مرحله دهم

حالا، کیکی را که در یخچال قرار داده بودیم، درون آن قرار می‌دهیم. سپس موس را از بالا می‌ریزیم تا طرفین و روی کیک پر شود. کیک را دوباره در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. بعد از زمان مناسب، حلقه را خارج کرده و کیک را برش می‌زنیم.

مطالب پیشنهادی