“`html
آموزش کیک زنجبیلی
کیک زنجبیلی یکی از کیکهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری همه مراحل تهیه کیک زنجبیلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک زنجبیلی | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیر ولرم | ½ پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ½ پیمانه |
آموزش کیک زنجبیلی
مرحله اول
برای درست کردن کیک زنجبیلی خوشمزه، ابتدا فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و منتظر میمانیم تا کاملاً گرم شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کرده و هر کدام را در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
حالا نصف مقدار شکر را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک را به کاسه سفیده تخم مرغ اضافه مینماییم. بعد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت بالا هم میزنیم تا خوب کف کند.
مرحله سوم
در این مرحله در حالی که سفیده را هم میزنیم، باقیمانده شکر را به سه قسمت به کاسه سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و هم زدن را ادامه میدهیم تا سفیدهها خوب پف کنند. سپس زرده تخم مرغ را با همزن برقی هم میزنیم.
مرحله چهارم
وقتی زرده تخم مرغ تغییر رنگ داده و کمی کشدار شد، روغن مایع را به آن اضافه کرده و به مقدار لازم هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.
“`
در مرحله بعد، شیر ولرم را به همراه پودر دارچین و پودر زنجبیل به کاسهای که زرده تخممرغ دارد، اضافه میکنیم و همه مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس، مخلوط خشک را در سه مرحله به کاسه زرده تخممرغ اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک به یک سمت هم میزنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
مرحله ششم
حالا سفیده تخممرغ را به مایه کیک اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم تا پف سفیده از بین نرود. سپس مغز گردو را به صورت ریز خرد میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
سپس دوباره مایه کیک را کم و بیش هم میزنیم. قالب کیک را با کمی روغن چرب میکنیم. حالا مایه کیک را داخل قالب میریزیم و قالب را چند بار به سطح کار میزنیم تا حبابهای درون کیک از بین برود.
مرحله هشتم
در این مرحله، قالب را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میکنیم و بیرون میآوریم.
مرحله نهم
اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ نچسبید، یعنی کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کیک کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، کیک را از قالب خارج میکنیم و روی توری قرار میدهیم.
مرحله دهم
در پایان، کمی پودر قند در الک میریزیم و روی کیک الک میکنیم و آن را با شکلات و چوب دارچین تزیین میکنیم. سپس کیک را به اندازه دلخواه برش میزنیم و به همراه چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان.