آموزش کیک سیب موز

کیک سیب موز یکی از نوع‌های خوشمزه و محبوب کیک است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب موز، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب موز
آرد ۱۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکر سفید ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۳۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
موز ۲۰۰ گرم
سیب ۲ عدد
کشمش ۸۵ گرم

آموزش کیک سیب موز

مرحله اول

برای پختن کیک سیب موز خوشمزه، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس آرد، جوش شیرین و پودر دارچین را درون یک الک قرار داده و سه بار الک می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد خشک را در یک کاسه مناسب قرار داده و وسط آن را خالی می‌کنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه هم می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند و بعد آنها را به کاسه مواد خشک اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کره را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم تا کاملاً آب شود. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. در حین اینکه مواد را هم می‌زنیم، کره ذوب شده…

“““html
را کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا سیب‌ها را خوب می‌شوییم و پوست‌شان را جدا می‌کنیم. سپس سیب‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم. بعد، موز را با رنده ریز رنده کرده و به همراه سیب خرد شده و کشمش به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را با یک لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند. سپس قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را درون آن می‌ریزیم. بعد قالب را در وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا خوب بپزد. بعد از این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌بریم و اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود، یعنی کیک خوب پخته است.

مرحله هفتم

حالا روی کیک داغ مقداری عسل رقیق می‌زنیم و اجازه می‌دهیم کیک کاملاً خنک شود. وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کرده و در ظرف دلخواه می‌گذاریم و می‌توانیم با چای سرو کنیم. نوش جان.