آموزش کیک شیر موز

کیک شیر موز یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را خودتان درست کنید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل آن را به طور کامل یاد بگیرید.

مواد لازم کیک شیر موز
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل شکری ۱ بسته
آرد ۲۵۰ گرم
موز ۲ عدد
شیر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم

آموزش کیک شیر موز

مرحله اول

برای درست کردن کیک شیر موز خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و روشن می‌کنیم تا گرم شود. در این مرحله، شیر ولرم را با موز در دستگاه مخلوط‌کن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس، تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی به خوبی می‌زنیم تا مخلوط کرم رنگ و کش‌دار شود. بعد مخلوط شیر موز را به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا روغن مایع را اضافه می‌کنیم و به مدت ۱۰ ثانیه با همزن برقی مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و پودر هل را در یک الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم و به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، با یک لیسک به آرامی و در یک سمت هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. سپس قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب کرده و آرد می‌پاشیم و آن را به صورت وارونه نگه می‌داریم.

مرحله پنجم

زمانی که آرد اضافی از قالب خارج شد، مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم و چندین بار آن را به سطح کار می‌کوبیم تا هوا و حباب‌های اضافی خارج شود. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا به خوبی پخته شود. بعد از این مدت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کرده و خارج می‌کنیم. اگر به آن نچسبیده بود، کیک پخته است.

مرحله هفتم

کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم. در آخر، کیک را برش زده و می‌توانید آن را با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.